Ο καιρός στην Αμμόχωστο – Σε ισχύ μέχρι το απόγευμα η κίτρινη προειδοποίηση


Υπό κλοιό έντονων καιρικών φαινομένων η Κύπρος, αφού σε ισχύ παραμένει μέχρι τις 15:00 το απόγευμα σήμερα(27/11), η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού, σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει και χαλάζι. Σταδιακά µέχρι το απόγευµα τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι 4 και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν σε κάποιες περιοχές µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία το βραδυ στην Αμμόχωστο θα πέσει στους 12 βαθµούς και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.