«Ο διαιτητής με ΕΝΠ μετέδωσε τον ιό, δεν έπρεπε να παίξουμε με Καρμιώτισσα»

Την άποψη πως η μετάδοση του κορωνοϊού στον Ερμή έγινε από τον διαιτητή της εντός έδρας αναμέτρησής του με την ΕΝΠ στις 14 Μαρτίου εξέφρασε ο Λούκας Φανιέρος, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από την ΚΟΠ τη μη διεξαγωγή του αγώνα με την Καρμιώτισσα, αλλά το αίτημά του έπεσε στο κενό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» στον ΣΠΟΡ ΦΜ για...

...τα κρούσματα στην ομάδα: «Αλλάζουν τα πράγματα. Κάνουμε ακόμα τεστ. Πρέπει να γίνουν pcr τεστ για να είμαστε σίγουροι. Οι τρεις που εντοπίστηκαν χθες, μπορεί και να μην είναι. Μπορεί και να είναι λάθος. Είναι απομονωμένοι όλοι, φέραμε ειδικούς, πολεμούμε όλοι μας. Η μετάδοση έγινε από τον διαιτητή του αγώνα με την ΕΝΠ, μετά πήγαμε στην Καρμιώτισσα, είχαμε πληροφορίες πως είχαν κρούσματα, παίξαμε και άρχισαν τα προβλήματα. Πρέπει να το προσέξουμε αυτό με τα rapid τεστ και την μετάδοσή του. Δεν έπρεπε να γίνει το ματς με την Καρμιώτισσα, στείλαμε επιστολή στην ΚΟΠ, αλλά το παιχνίδι έγινε κανονικά».

...τη συνέχεια: «Έχουμε πρωτόκολλο, θα πάμε να παίξουμε τα επόμενα παιχνίδια και ότι γίνει θα γίνει. Γι' αυτό λέμε πως αυτό το πρωτάθλημα δεν είναι δίκαιο, καθώς σχεδόν όλες οι ομάδες είχαν κορωνοϊό. Θα το ξεπεράσουμε, όμως. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάω να παίξω με 5 και 10 παίκτες, αλλά θα πρέπει όλοι να προσέξουμε».

...τις προπονήσεις του Ερμή: «Έγινε χθες μια προπόνηση με αυτούς που ήταν υγιείς. Γίνονται σήμερα τεστ και θα δείξει αν θα γίνουν μετά οι προπονήσεις αργότερα σήμερα».