Ο Δήμος Αγίας Νάπας παρουσίασε το γαμήλιο του προϊόν

Ο Δήμος Αγίας Νάπας παρουσίασε το γαμήλιο του προϊόν

Με στόχο την  καλύτερη δυνατή  διεκπεραίωση των πολιτικών γάμων και την περαιτέρω αύξησή τους τη νέα καλοκαιρινή περίοδο, ο Δήμος Αγίας Νάπας παρουσίασε τη Τετάρτη (22 Μαϊου) το βράδυ στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» το γαμήλιο του προϊόν.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν  εκπρόσωποι  τουριστικών πρακτόρων, διοργανωτών γάμων  και εκπρόσωποι ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής.   Παρών στην συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος, ο  Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Ανάπτυξης και Ενστάσεων κ. Αντώνης Χρίστου, η Πολιτιστική Λειτουργός/Υπεύθυνη του Τμήματος Γάμων  κα. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα ,Λειτουργοί Γάμων του Δήμου καθώς και υπάλληλοι της Υπηρεσίας.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ.  Γιάννης Καρούσος εξήγησε αρχικά το σκοπό της συνάντησης και εξήρε την τεράστια σημασία που δίνει ο Δήμος στην τέλεση Πολιτικών Γάμων.  

Ενημέρωσε επίσης για τα δύο σημαντικά τουριστικά βραβεία που κέρδισε πρόσφατα ο Δήμος σε δύο αντίστοιχες μεγάλες διοργανώσεις που έγιναν σε Ελλάδα και Κύπρο καθώς και για τα νέα σημαντικά έργα και σημεία αναφοράς που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον στην Αγία Νάπα όπως είναι το Αμφιθέατρο, το Υποβρύχιο Πάρκο, το Πολυθεματικό Πάρκο κ.ά., στα οποία  ο Δήμος προγραμματίζει να  δημιουργήσει νέους χώρους τέλεσης γάμων.

Μετά το πέρας της ομιλίας του ο Δήμαρχος άκουσε  εισηγήσεις και απάντησε σε ερωτήματα που του έθεσαν.  Την εκδήλωση συντόνιζε ο Διευθυντής του Μουσείου «Θάλασσα» κ. Φώτος Κίκιλλος.