Ο Δημος Αγίας Νάπας ευχαριστεί Καρούσο και Κυβέρνηση

Τη σύναψη της συμφωνίας που έχει κάνει η Κυβέρνηση με την Ουγγρική Αεροπορική Εταιρεία Wizz Air, σύμφωνα με την οποία, η Κύπρος καθιερώνεται ως μόνιμη βάση της Εταιρείας χαιρετίζει  ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ζαννέττου χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή πολύ σημαντική αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας και ιδιαίτερα η τουριστική βιομηχανία, αφού όπως επισήμανε θα συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην επανεκκίνηση του Τουρισμού μετά τις δραματικές επιπτώσεις που έχει υποστεί τους μήνες Μάρτιο - Μάιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και στη σύνδεση της χώρας μας με νέους προορισμούς.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες προς την Κυβέρνηση και ιδιαίτερα προς στον Υπουργό Μεταφορών, Συγκοινωνιών και ΄Εργων κ. Γιάννη Καρούσο και στον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίου αφού όπως ανέφερε εξαιτίας των άοκνων προσπαθειών που κατέβαλαν, κατάφεραν την επίτευξη αυτής της τόσο σημαντικής συμφωνίας, η οποία θα έχει ευεργετικές εξελίξεις για τον τουρισμό τόσο της Επαρχίας μας  όσο και της χώρας μας γενικότερα.