Ο Δημήτρης Ταταράκης απαντά στα δημοσιεύματα περί χωρισμού με την Ελευθερία Ελευθερίου


Ο Δημήτρης Ταταράκης και η Ελευθερία Ελευθερίου αποτελούν ένα από τα πιο φρέσκα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Πώς σχολίασε τα δημοσιεύματα χωρισμού;

Ωστόσο, από το πρωί της Τετάρτης κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την αγαπημένη τραγουδίστρια και το γνωστό μοντέλο να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους… Αφορμή στάθηκε το χθεσινό πάρτι γενεθλίων της Ελευθερίας στο σπίτι της, όπου ο σύντροφός της δεν έδωσε το παρόν, αντιθέτως βρισκόταν σε άλλο σπίτι με τους φίλους του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Ελευθερία και ο Δημήτρης πέρασαν μαζί τις ημέρες της καραντίνας αλλά πριν δυο τρεις μέρες ένα καυγάς δημιούργησε ένα ρήγμα στη σχέση τους. Το μοντέλο έφυγε από το σπίτι της Ελευθερίας και πήγε στο πατρικό του να δει τους γονείς και τους φίλους του αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πήρε τα πράγματά του κάτι που σημαίνει πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην παρεξήγηση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ο Δημήτρης Ταταράκης, διέψευσε πως χώρισε με την Ελευθερία Ελευθερίου! «Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Της έστειλα λουλούδια για τα γενέθλιά της και θα την δω σήμερα το απόγευμα, θα πάω από το σπίτι της…» σχολίασε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο, με καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Να σου θυμίσουμε πως το ζευγάρι πέρασε μαζί την καραντίνα, μένοντας στο σπίτι της τραγουδίστριας. Οι δυο τους δεν συγκατοικούν επίσημα, ωστόσο ο Δημήτρης πήγε να μείνει στο σπίτι της, ώστε να αποφεύγουν τις πολλές μετακινήσεις, εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.

 

 Νέα Υπηρεσία Αγγελιών στο Νέα Αμμόχωστος! Καταχώρησε τη δική σου