Ο ασταμάτητος αυνανισμός σκότωσε 16χρονο!

00000Ένα 16χρονο αγόρι πέθανε μετά από αυνανισμό 42 φορές χωρίς διακοπή στην πόλη Rubiato, στην περιοχή Goiás, στη Βραζιλία.

Ο μικρός φαίνεται να πέρναγε αρκετές ώρες καλά αυτός και ο εαυτός του, κάτι που δεν τον έβαλε σε διαδικασία να σκεφτεί το αποτέλεσμα των πράξεων του.

Σύμφωνα με την μητέρα του έφηβου, το πρόβλημα του γιου της στον αυνανισμό ήταν γνωστό και σχεδίαζαν να επισκεφτούν σύντομα γιατρό, αφού μπορεί να ξεκίναγε να αυνανίζεται πριν τα μεσάνυχτα και δεν σταμάταγε να αγγίζει τον εαυτό του, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβαν.

Στο σχολείο, οι συμμαθητές του μικρού, σχολίασαν το πρόβλημα του αγοριού και μερικοί είπαν ότι τους ζήτησε αρκετές φορές αν ήθελαν να βάλει ακόμα και κάμερα για να τον δουν την ώρα που αγγίζεται.

Ανησυχητικό φαινόταν στους γνωστούς του μικρού και το ότι η έλξη του για τις γυναίκες ήταν επίσης στα άκρα και γοητευόταν από ψηλές κοντές, ξανθές μελαχρινές, λεπτές, χοντρές, μικρές, μεγάλες...και γενικώς όλες!

Μετά το ατυχές περιστατικό έγινε έρευνα στο δωμάτιο του 16χρονου, στο οποίο βρέθηκε μεγάλη ποσότητα πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο γυμνών γυναικών.

Πηγή:24h.com