Ο Αντρέας Γεωργίου μιλά για την ζωή του & δίνει spoiler για την «Γη της Ελιάς»


Καλεσμένος στην εκπομπή, «Ελένη» ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου που αποκάλυψε τις νέες εξελίξεις στην «Γη της Ελιάς» που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης στην prime time ζώνη!  

Ο δημιουργός της νέας σειράς, «Η Γη της Ελιάς» Αντρέας Γεωργίου βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη νέα του προσπάθεια και για τις εξελίξεις που θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια. 

 Ο Αντρέας Γεωργίου βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την «Γη της ελιάς» και την εξέλιξη της σειράς.

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης θυμήθηκε: «Το 2007 ξεκίνησα από το MEGA. Είχα φύγει από ένα ριάλιτι και υπήρχε αυτό το στίγμα. Δεν μου πρότειναν να παίξω σε κάποια σειρά. Και σκέφτηκα να κάνω κάτι δικό μου. Έπρεπε να κάνω και τα λάθη μου για να φτάσω σιγά σιγά εκεί που είμαι σήμερα. Βασικά δεν είχα σενάριο. Είχα κάνει αρκετές δουλειές που δεν πήγαν καλά. Όταν γνώρισα την Βάνα Δημητρίου κατάλαβα τι σημαίνει να δουλεύεις με ένα σεναριογράφο».

«Ενώ αγαπούσα πολύ αυτή τη δουλειά, αγαπούσα το πακέτο της δουλειάς. Στην πορεία κατάλαβα ότι δεν αγαπήσεις την ίδια τη δουλειά και να σε πονάει η ίδια η δουλειά δεν μπορείς να έχεις επιτυχία. Αυτό λέω στα νέα παιδιά. Μην σε τυφλώνουν τα φώτα, η δουλειά θα φέρει τα φώτα. Τώρα δίνω όλη μου την ενέργεια στη δουλειά και μόνο. Κατάλαβα ότι όσο αγαπάς τη δουλειά σου τόσο πολύ σε πληρώνει» ανέφερε ο ίδιος.

Ο Αντρέας Γεωργίου μίλησε για τη συμμετοχή νέων παιδιών στις σειρές του. «Παίρνω πάρα πολύ ενέργεια από τη χαρά των νέων παιδιών. Και όχι μόνο από τα νέα παιδιά αλλά και από ανθρώπους που μπορεί να μην είχαν τις ευκαιρίες. Χαίρομαι με τη χαρά τους και είναι δημιουργικό αυτό».

Σημαντικές συνεργασίες

Όσον αφορά τους πολύ αναγνωρίσιμους ηθοποιούς που συμμετέχουν στη σειρά ο ίδιος τόνισε: «Πριν πάρω τηλέφωνο την Μάρω Κοντού μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να δεχτεί. Όταν της έστειλα το σενάριο δέχτηκε αμέσως. Είναι τρομερή χαρά να ξεκινάς το γύρισμα και να βλέπεις τον Νίκο Γαλανό και τον Παρτσαλάκη ή την Λυδία Κονιόρδου, που κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Ο Αντρέας Γεωργίου σχολίασε και την επιστροφή της Άντζελας Γκερέκου. «Με δύο γυναίκες μου έχει τύχει να χαζέψω από την ομορφιά τους. Με την Άντζελα Γκερέκου και με εσένα» είπε ο ίδιος στην Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι φυσικό μετά από τόσα χρόνια να είναι μαζεμένη στην αρχή αλλά γύρισμα με γύρισμα την γνωρίσαμε καλύτερα και είναι σούπερ άτομο η Άντζελα».

Ο σκηνοθέτης ανέφερε την συμμετοχή της Αφροδίτης Λιαντού στη «Γη της Ελιάς». «Δεν ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα την Αφροδίτη. Λόγω της σχέσης μου με την Εβελίνα το είχα πετάξει και στο παρελθόν. Τώρα ήταν μια από τις περιπτώσεις που περίμενα να μου πει ότι δεν θέλει. Αν δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να ξέρεις. Όταν άρχισα να διαβάζω κείμενα ήμουν σίγουρος ότι ταιριάζει η Αφροδίτη απόλυτα. Είναι πολύ καλή και εγκλιματίστηκε γρήγορα» σημείωσε.

Τι θα γίνει στο μέλλον;

Ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει ότι στα επόμενα επεισόδια θα φουντώσει ο έρωτας της Ιουλίας και του Στάθη. «Λείπει η φωτιά και το πάθος στον γάμο του Στάθη και το βρίσκει στο πρόσωπο της Ιουλίας. Βρίσκει τον ανεκπλήρωτο έρωτα του» σχολίασε ο Γεωργίου.

Ο Αντρέας Γεωργίου ανέφερε ότι εξέλιξη θα υπάρχει και στη σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής γεγονός που θα φέρει σε δύσκολη θέση τις δύο οικογένειες.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο έρωτας της Ιουλίας και του Στάθη θα φουντώσει… «έχουμε επανασύνδεση και πολύ φωτιά».

Αυτό άκουσε η Ελένη και πήγε κοντά του να μάθει τι θα συμβεί παρακάτω στη σειρά του Mega!

O Ανδρέας δεν της χάλασε χατίρι και… έδωσε και άλλο spoiler «τι θα γίνει όταν μάθουν όλοι για τη σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη;»!

Και δεν δίστασε να πει: «Βλέπω στο twitter έχουν πάρει είδηση και το νέο ζευγαράκι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και είναι η Βασιλική και ο Φίλιππος και θα γίνει κοντά στα επόμενα επεισόδια… Η Χάϊδω και η Αρετή θα γίνουν συμπεθέρες…»!