Ο άνθρωπος με τα μακρύτερα νύχια τα έκοψε μετά από 68 χρόνια

Χρειάστηκαν 68 χρόνια για να μεγαλώσουν και μόλις μερικά λεπτά για να τα κόψει. Ο 82χρονος Shridhar Chillal από την Ινδία, δεν είχε κόψει τα νύχια στο αριστερό του χέρι για 68 ολόκληρα χρόνια.


Ο Ινδός που έχει μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει ψαλίδι για τα νύχια του στο ένα χέρι σε ηλικία 14 ετών μετά από προτροπή ενός δασκάλου του ο οποίος είχε ένα μακρύ νύχι και ο νεαρός τότε Chillal το έσπασε. Ο δάσκαλος του εξήγησε ότι ο μόνος τρόπος να καταλάβει τι φροντίδα χρειάζεται ένα μακρύ νύχι θα ήταν αν το επιχειρούσε και ο ίδιος, σύμφωνα με τον Guardian.

Η τελευταία φορά που μετρήθηκαν τα νύχια του 82χρονου είχαν μήκος πάνω από 9 μέτρα, όσο, δηλαδή, περίπου και το μήκος ενός λεωφορείου στο Λονδίνο.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι δυσκολευόταν πολύ στον ύπνο. «Έπρεπε να ξυπνάω κάθε μισή ώρα για να αλλάζω προσεκτικά πλευρό προκειμένου να μην σπάσουν».

Για την... επιχείρηση κοπής των νυχιών, χρειάστηκε να επιστρατευτεί τροχός. Τα νύχια θα εκτεθούν στο μουσείο «Ripley’s Believe It or Not!» στην Times Square στη Νέα Υόρκη.

 

Aπό Newsbeast.gr