Νοσοκομείο Αμμοχώστου: Τζαι αν ζήσεις...έζησες


Γυναίκα ηλικίας 76 ετών τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση της στο έδαφος και διακομίσθηκε στο Γ.Ν Αμμοχώστου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως υπέστη κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα. Η τραυματίας έπρεπε να παραμείνει στο Νοσοκομείο για νοσηλεία ωστόσο, λόγω έλλειψης κλινών αυτό κατέστη αδύνατο! Ως εκ τούτου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λάρνακας. Να σημειωθεί επίσης ότι η οικογένεια ήρθε σε επικοινωνία με ιδιωτικά νοσοκομεία, αλλά αυτά ζητούσαν covid test για να μπορέσουν να την δεχθούν...


Διαφήμιση:

Acropolis Quality Food Paralimni: Ερχόμαστε στην πόρτα του σπιτιού σου με ένα τηλεφώνημα - 23 828 999☎️


Αυτό είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν επί καθημερινής βάσεως στην επ. Αμμοχώστου και το οποίο καταδεικνύει την...γύμνια της Κυβέρνησης, σε ό,τι αφορά τον -χωρίς σοβαρό πλάνο- χειρισμό της στο θέμα του Νοσοκομείου αναφοράς. 

Άφησαν δηλαδή μια ολόκληρη επαρχία χωρίς Νοσοκομείο (στην ουσία) παίζοντας τη ζωή των ανθρώπων κορώνα γράμματα και αφήνοντας αβοήθητο για πολλούς μήνες το νοσηλευτικό προσωπικό.

Μπορεί να υποσχέθηκαν ότι δεν θα επηρεαστεί το τμήμα πρώτων βοηθειών από την απόφαση της Κυβέρνησης να μετατρέψει το Νοσοκομείο Αμμοχώστου σε νοσοκομείο περίθαλψης ασθενών με κορωνοϊό αμιγώς, ωστόσο, όπως διαβάσατε στο πιο πάνω περιστατικό, οι πρώτες βοήθειες παρέχουν μόνο τα βασικά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, γιατί αυτό αποφάσισαν κάποιοι... Μετά θα πρέπει ο ασθενής/τραυματίας να διακομίζεται σε νοσοκομείο άλλων επαρχιών. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να καταφέρει να... μείνει ζωντανός στο ασθενοφόρο!

Τζαι αν ζήσεις... έζησες! Κάπως έτσι μεταφράζεται... μέσες - άκρες το πλάνο της Κυβέρνησης για τους πολίτες της επ. Αμμοχώστου!

ΥΓ: Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αμμοχώστου υπερβάλλει εαυτόν καθημερινά, από την αρχή της πανδημίας, καθώς εργάζεται σε ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο εργασιακό περιβάλλον, με εξουθενωτικό πρόγραμμα με σκοπό να προσφέρει τα μέγιστα στους ασθενείς. Χρειάζεται όμως τη στήριξη της Κυβέρνησης!

neAmmochostos