Νεαροί πιάστηκαν με ναρκωτικά στη Λεμεσό - Τα έκρυβε στο εσώρουχό του ο 17χρονος

Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα με ναρκωτικά στη Λεμεσό

Τρία πρόσωπα συνέλαβε κατά τη διάρκεια της νύχτας η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομίας, που διενεργούσαν περιπολία στη Λεμεσό, αντιλήφθηκαν  δύο πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν εντός σταθμευμένου οχήματος, σε χώρο στάθμευσης της πόλης. Από έλεγχο των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 19χρονη και 17χρονο κατοίκους Λεμεσού, ενώ από προκαταρκτική έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 32 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοχή του 17χρονου, εντοπίστηκε επίσης, ποσότητα κάνναβης, βάρους 15 γραμμαρίων περίπου.Ο 17χρονος έκρυβε τα ναρκωτικά στο εσώρουχο του.

Η 19χρονη και 17χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος, ήταν 23χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος κλήθηκε και προσήλθε στα γραφεία της ΥΚΑΝ. Στην παρουσία του 19χρονου, διενεργήθηκε εκ νέου έρευνα στο αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κάνναβης. Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.