Νεαρή τουρίστρια πέθανε κατά τη διάρκεια «ερωτικού παιχνιδιού» σε πολυτελές ξενοδοχείο (photos)

Τραγική κατάληξη είχε η απόφαση ενός ζευγαριού τουριστών να εξερευνήσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ελβετίας, καθώς μία 22χρονη από τη Βρετανία εντοπίστηκε νεκρή στο δωμάτιό της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, η άτυχη Βρετανίδα διέμενε στο ξενοδοχείο με τον 29χρονο σύντροφό της, όταν ένα βράδυ αποφάσισαν να καλέσουν στο δωμάτιό τους κι έναν ακόμα άντρα.

Ένοικοι διπλανών δωματίων ανέφεραν στις αρχές ότι άκουγαν θορύβους που παρέπεμπαν στην ερωτική πράξη καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, χωρίς όμως να φανταστούν την τραγική κατάληξη του ερωτικού τριγώνου.


  • Anna Florence Reed. Credit: Facebook

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Corriere del Ticino, η 22χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι του δωματίου από άντρες της αστυνομίας, όταν ο Γερμανός σύντροφός της τηλεφώνησε στη ρεσεψιόν του πολυτελούς θερέτρου αναφέροντας ότι η Άννα Ριντ δεν είχε τις αισθήσεις της.

Λίγο αργότερα, στο σημείο έσπευσαν τραυματιοφορείς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, ενώ ο σύντροφός της κι ένας ακόμα άντρας τέθηκαν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τον 29χρονο άντρα, η Ριντ αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ενώ λίγες στιγμές αργότερα έχασε τις αισθήσεις της.

Shouting was reportedly heard coming from the room during the night. Credit: Facebook

Πλέον, οι άντρες της ελβετικής αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο κατανάλωσης ναρκωτικών ουσιών από τους συμμετέχοντες στο ερωτικό τρίγωνο, ενώ δεν έχει αποκλειστεί κι η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Πληροφορίες: ladbible.com