Κύπρος: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, νεκρός 23χρονος - Δίνει μάχη για τη ζωή 21χρονος


Ασταμάτητο ρέει το αίμα στην άσφαλτο, αφού νέα τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάφο, με θύμα τον 23χρονο Χαράλαμπο Χαραλάμπους, από την Αργάκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε δεκαπέντε περίπου λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα, στο δρόμο Προδρομίου-Λατσιού, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Ο άτυχος Χαράλαμπος ήταν συνοδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων και λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ και οι δύο οδηγοί, ηλικίας 21 και 18 ετών, τραυματίστηκαν. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τρεις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου 23χρονου, ενώ ο 21χρονος, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης,  τραυματίστηκε κρίσιμα.

Αρχικά νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο 18χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος.