"Να σταματάς τον υπεύθυνό σου γιατί ήταν μεθυσμένος και να τιμωρεί με μετάθεση"


Σε δημόσιες καταγγελίες κατά αξιωματικού προέβη αστυνομικός, ο οποίος αναφέρεται μεταξύ άλλων σε μεταθέσεις μελών της Δύναμης επειδή τον σταμάτησαν για έλεγχο γιατί ήταν μεθυσμένος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.


 Θέμα:reporter.com.cy


Η ιστοσελίδα REPORTER επικοινώνησε και ζήτησε την επίσημη θέση της Αστυνομίας γύρω από το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης. Όπως μας λέχθηκε, «δόθηκαν οδηγίες για διερεύνηση σχετικά με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης».

 

Η ανάρτηση 


Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αστυνομικός γράφει ότι «θεωρώ αδιανόητο να διευθύνεις ένα τμήμα που κυνηγά την οδήγηση οδηγών υπό την επήρεια αλκοόλης, ο ίδιος να είσαι αλκοολικός και να σε σταματήσουν τα μέλη σου, ενώ ήσουν μεθυσμένος και να τιμωράς και τους ίδιους του αστυνομικούς σου με μετάθεση».  


Επίσης, ο αστυνομικός, συνεχίζοντας τις καταγγελίες, αναφερόμενος στον εν λόγω αξιωματικό, έγραψε ότι «και το χειρότερο! Να κολλάς ασύστολα σε όποια υφιστάμενη σου με πρόστυχες προθέσεις και να τις καλείς να τις συνοδεύσεις στα κατεχόμενα για φαγητό, ενώ είναι ήδη παντρεμένες».


«Εσύ είσαι υπόδειγμα αξιωματικού; Εύχομαι να τα βρεις στο σπίτι σου. Ακόμα και τώρα που νομίζεις έχεις δύναμη», καταλήγει στην ανάρτησή του ο αστυνομικός.


Οι καταγγελίες έφεραν βροχή σχολίων χρηστών του διαδικτύου, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί, ενώ σε νέα τοποθέτησή του ο αστυνομικός, ο οποίος προηγουμένως υπηρετούσε στην Τροχαία, έγραψε: «Αναμένουμε την επόμενη μετάθεση, αφού το σύστημα έτσι δουλεύει. Τόσο σάπιο που αντί να διορθώσει όσα περισσότερα γίνεται κυνηγάει τα μέλη του».

Camera Icon