Μπαράζ συλλήψεων για τα μαχαιρώματα στην Αγία Νάπα-Χειροπέδες και σε τραυματία


Σε μπαράζ συλλήψεων για τα μαχαιρώματα που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα προχώρησε η Αστυνομία.

Μετά τη λήψη πληροφοριών, οι Αρχές συνέλαβαν τρία πρόσωπα και συγκεκριμένα έναν εκ των τραυματιών ηλικίας 26 ετών από τη Βρετανία, έναν 20χρονο επίσης από τη Βρετανία, καθώς και την 22χρονη γυναίκα που φέρεται να ενοχλήθηκε από έναν εκ των εμπλεκομένων και αποτέλεσε τον λόγο για τον οποία ξεκίνησε η συμπλοκή. 

 

Υπενθυμίζεται ότι σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου 26χρονος από το Καμερούν,  ο οποίος τραυματίστηκε με μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου Αντρέας Κωνσταντίνου είχε αναφέρει ότι «γύρω στις τρεις σήμερα τα ξημερώματα υπήρξε συμπλοκή μεταξύ οκτώ περίπου ατόμων έξω από ταχυφαγείο στην Αγία Νάπα. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα με μαχαίρι τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου κρατούνται για νοσηλεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αιματηρή συμπλοκή έξω από ταχυφαγείο-Ενόχλησαν την αδελφή του και έβγαλαν μαχαίρια

 

Πρόσθεσε ότι «η κατάσταση ενός από τους τραυματίες κρίνεται κρίσιμη αφού φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Κατά την εξέταση της σκηνής εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι».

Ο κ. Κωνσταντίνου είχε ακόμα αναφέρει ότι η Αστυνομία προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις και βρίσκεται στην διαδικασία να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα άτομο από το Καμερούν ηλικίας 26 χρόνων, ενώ οι άλλοι τρεις τραυματίες είναι ένας 24χρονος επίσης από το Καμερούν, ένας 26χρονος Ελληνοκύπριος και ένας 26χρονος από τη Βρετανία.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο Ελληνοκύπριος δεν είχε μπλοκή στην υπόθεση αφού φέρεται να περνούσε τυχαία από τη σκηνή και δέχθηκε το κτύπημα από μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι η συμπλοκή ξεκίνησε όταν ένας από την παρέα από το Καμερούν ενόχλησε την αδελφή ενός Βρετανού. Η κοπέλα κτύπησε τον νεαρό από το Καμερούν και όταν η συμπλοκή γενικεύθηκε με τη συμμετοχή και άλλων νεαρών από τις δύο πλευρές, κάποιος χρησιμοποίησε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.