Μουλαζίμης: "Είναι δύσκολο να μην ανταλλάζεις μια κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο"


Στον Sports 1 και στον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο Δημήτρης Μουλαζίμης. 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Το αρχικό του σχόλιο...

"Εμάς μας επηρέασε περισσότερο διότι δίναμε αρκετή ενέργεια καθημερινά. Περιοριστήκαμε σπίτι και ακολουθούμε το πρόγραμμα που μας έδωσε ο γυμναστής μας. Δεν είναι όμως το ίδιο όπως πριν. Εγώ έχω να πω πως είναι μια δύσκολη εμπειρία. Πρέπει να μείνουμε σπίτι και να παλέψουμε με τον αόρατο εχθρό. Θα περάσει και θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας. Το ποδόσφαιρο λείπει σε όλο τον κόσμο".

Η UEFA δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις...

"Μιλούμε για ανθρώπινες ζωές. Είναι δύσκολο να πάρουν αποφάσεις. Για το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πιο εύκολο να τελειώσει παρά των άλλων χωρών. Είναι πιο δύσκολο γ' αυτούς να ολοκληρώσουν μέσα σ' ένα μήνα. Πιστεύω πως θα κυλήσουν ομαλά και θα επιστρέψουμε στα γήπεδα μας."

Είναι δύσκολο για τους ξένους ποδοσφαιριστές...

"Να είναι κλεισμένοι σπίτι και μακριά από την οικογένεια τους. Είναι δύσκολο γι' αυτούς. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια μας. Όταν περάσει θα έχουμε να λέμε γι' αυτό."

Μιλάς με τους συμπαίκτες σου;

"Εχουμε ένα γκρουπάκι και κρατάμε επαφή. Εγώ δέθηκα με τον Αντώνη Κουμή. Είναι δύσκολο να μην ανταλλάζεις μια κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο."

Είχες ένα άσχημο τραυματισμό...

"Εύχομαι να μην συμβεί ποτέ σε κανένα. Έγινε πριν 6-7 χρόνια δεν θέλω να το θυμάμαι. Το ξεπέρασα και επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου."

Για τις απόψεις που κυκλοφορούν...

"Εγώ πιστεύω πως θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Η άποψη μου είναι να συνεχίσει το πρωτάθλημα. Ότι αποφασίσουν οι Προέδροι, η ΚΟΠ, η UEFA."


Επιμέλεια:kerkida.net