Μοιραίο προσπέρασμα για τον άτυχο Μάριο... Οδηγούσε την μοτοσικλέτα του αδελφού του

Άλλος ένας νέος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφλατο, αποδεικύοντας για άλλη μια φορά ότι ο Μολώχ της ασφάλτου δεν χαρίζεται σε κανένα...



ΠΗΓΗ:reporter.com.cy

 


Θύμα του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες στις 7 το απόγευμα στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, μεταξύ του δημόσιου κήπου και των φώτων τροχαίας προς τον Εναέριο, ο 18χρονος Μάριος Αμανατίδης από τη Γεωργία.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο άτυχος 18χρονος που οδηγούσε την μοτοσικλέτα του 37χρονου αδελφού του, ενώ οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με ανατολική κατεύθυνση στον παραλιακό δρόμο μεταξύ Δημόσιου Κήπου και Εναερίου, στην προσπάθειά του να προσπεράει, απώλεσε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα που εκινείτο στην αριστερή λωρίδα.

 

Στην συνέχεια ο άτυχος 18χρονος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και χτύπησε βίαια στο πίσω μέρος οχήματος που ήταν σταθμευμένο αριστερά του δρόμου.

 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον νεαρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο οι επί καθήκοντι ιατροί διαπιστώσαν τον θάνατό του. Η τροχαία διερευνά τα αίτια του νέου δυστυχηματος, ενώ απο τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται να είχε ανεπτυγμένη ταχύτητα.