Μιτσερό: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο 35χρονος- Έχει πλήρη επίγνωση



Mε το πρώτο φως της ημέρας επαναρχίζουν οι έρευνες και εκφράζεται η εκτίμηση ότι τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα θα υπάρχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για το περιεχόμενο του φρεατίου.

 

Αύριο θα επιχειρηθεί με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας η διερεύνηση και καταγραφή των δεδομένων της μέσης του φρεατίου. Υπάρχει ένα σημείο στο οποίο εμποδίζεται η κάθοδος της της ρομποτικής κάμερας, συνεπώς αυτό το σημείο θα ερευνηθεί με ιδίου τύπου κάμερα, ωστόσο μικρότερη σε μέγεθος.

Όσον αφορά στη λίμνη του Ξυλιάτου, η σκηνή θα παραμείνει αποκλεισμένη και αύριο ούτως ώστε να γίνει προετοιμασία προκειμένου να επιχειρηθεί πλέον η κάθοδος ανθρώπινου δυναμικού με σκάφανδρο τελευταίας τεχνολογίας το οποίο έχει τη δυνατότητα απεριόριστης ροής οξυγόνου, φωτισμού, καταγραφής δεδομένος, αναμετάδοσης εικόνας και ταυτόχρονης επικοινωνίας. Όλα αυτά θα επιχειρηθούν την Πέμπτη και εάν και εφόσον δεν διαπιστωθεί οτιδήποτε, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η προσπάθεια στη λίμνη θα εγκαταλειφθεί και θα συνεχιστεί αλλού.

Εν τω μεταξύ, ο 35χρονος εξετάστηκε από ψυχίατρο ο οποίος διαπίστωσε ότι έχει επίγνωση των πράξεων του και είναι σε θέση να παρακολουθήσει οποιαδήποτε διαδικασία. Όσον αφορά στις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του υπόπτου εκ νέου η οικία του αλλά και το γραφείο στο στρατόπεδο στο οποίο υπηρετεί.

Παραλήφθηκε σωρεία τεκμηρίων, μεταξύ αυτών και σκληροί δίσκοι καθώς και συσκευές usb, στα οποία πλέον θα επιχειρηθεί ουσιαστικά "ανάγνωση" των δεδομένων που μπορούν να αποκαλύψουν ενδεχομένως και άλλα για τη δράση του.

Όσον αφορά στα ευρήματα του γραφείου καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος φαίνεται να διαπιστώνεται ότι ο ύποπτος διατηρούσε λογαριασμούς σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο με το προφίλ Ορέστης όσο και με τα πραγματικά του στοιχεία. Μέχρι στιγμής τα ηλεκτρονικά ίχνη του Ορέστη φαίνεται να οδηγούν στο γεγονός ότι υπήρχε επικοινωνία με ακόμη δύο γυναίκες οι οποίες  βρίσκονται στον κατάλογο των ελλειπόντων.