Παραλίμνι: Γι' αυτό πρέπει να κάνεις Remap το αυτοκίνητό σου


Γιατί να αναδιαμορφώσει κανείς το αυτοκίνητό του; Δηλαδή να κάνει το λεγόμενο “Remap”;

Αυτή είναι η ερώτηση που κάναμε στους ειδικούς του γκαράζ Michalis Vrachimis & Son, και αυτοί μας απάντησαν:  “Γιατί να ΜΗΝ αναδιαμορφώσει κανείς το αυτοκίνητο του;”! 

Και αυτό γιατί προσφέρει:

- Αύξηση BHP & ροπής έως και 35%

- Μείωση κατανάλωσης καυσίμων κατά 20%

- Ομαλότερη παράδοση ισχύος

- Πλήρως αναζωογονημένη εμπειρία οδήγησης

- Πλήρης δυναμομετρημένα remaps μέσω application της BHPUK για όλα τα αυτοκίνητα

Πώς γίνονται όλα αυτά;

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ένα remap οχήματος αντικαθιστά το προεπιλεγμένο λογισμικό στο ECU, αντικαθιστώντας το με νέο λογισμικό το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί για να βελτιστοποιήσει τη συνολική απόδοση του αυτοκινήτου.

Αυτό είναι γνωστό ως μετατόπιση του οχήματος, αφού το ECU είναι ουσιαστικά ένα πρόγραμμα που ελέγχει τον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα.

Ο πελάτης λοιπόν έχει επιλογή μεταξύ:

- ECU Remap

- Power Remap

- Economy Remap μέχρι και 20%

- Speed limit

- DPF delete

- Adblue delete

- EGR delete

- Remap σε transmission (κιβώτια ταχυτήτων)

- Remap σε automatic transmission (αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων). 

Το συνεργείο Michalis Vrachimis & Son με εμπειρία 40 χρόνων, και με συνεχή εξέλιξη στο τομέα εδώ και 4 πλέoν χρόνια είναι ο κύριος αντιπρόσωπος της BHPUK στην Κύπρο, η οποία είναι παγκόσμιας εμβέλειας Βρετανική εταιρία, η οποία εξιδεικεύεται στα ECU Remapping & Remap Tuning κινητήρα σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, χρησιμοποιώντας ειδικά εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας. 

Επίσης, η εταιρία δημιουργεί προσαρμοσμένους χάρτες για κάθε αυτοκίνητο (custom maps) και έχει καταφέρει να γίνει και ο κύριος αντιπρόσωπος παγκύπρια της εταιρίας Dimsport, της ιταλικής Dimsport και Rapid FR.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας τους στο Facebook εδώ, ή τηλεφωνώντας στο 96350642.