Michalis Vrachimis & Son: Αυτά πρέπει να γνωρίζετε για το σέρβις του αυτοκινήτου



Παραμελείς το σέρβις, και βλέπεις ότι το αυτοκίνητο αντέχει; Για πόσο ακόμη;

Ε λοιπόν οι ειδικοί μηχανικοί αυτοκινήτου Michalis Vrachimis & Son με εμπειρία 40 χρόνων, μας εξηγούν γιατί είναι τόσο σημαντικό να ακολουθούμε σωστά και ευλαβικά τις οδηγίες και τα διαστήματα μεταξύ των σέρβις. Μας υπενθυμίζουν επίσης ότι…μια λάθος διάγνωση βλάβης και αμέλεια των σέρβις, μπορεί να επιφέρει περισσότερα θέματα όπως χάσιμο χρόνου και κυρίως…σοβαρό κόστος. Η τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρία στον χώρο, σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να επιλύσουν ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ πρόβλημα έχει το αυτοκίνητο σου.

Πέραν από την τεχνογνωσία που αποδεδειγμένα υπάρχει στο γκαράζ Μıchalis Vrachimis & Son, πηγαίνοντας κάποιος στον χώρο τους θα συναντήσει εξαιρετική αντιμετώπιση που αποπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Η ομάδα βλέπει το κάθε αυτοκίνητο σαν να είναι δικό της, ενώ υπάρχει πλήρης και διαφανής επικοινωνία με τον πελάτη κατά την διαδικασία του σέρβις στέλνοντας του φωτογραφίες και ενημερώνοντας τον για την κάθε κίνηση. 

Αδιαμφισβήτητα το συνεργείο Michalis Vrachimis & Son συγκαταλέγεται στους κορυφαίους στο είδος του.

 Η ομάδα απαντάει σε κάποια σημαντικά ερωτήματα και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να μην υπάρχει καθυστέρηση στο service:

Κάθε πόσο πρέπει να κάνω σέρβις το αυτοκίνητο μου;

Ο γενικός κανόνας λέει ότι το σέρβις αυτοκίνητου πρέπει να γίνεται όταν συμπληρωθούν 10.000 – 15.000 χλμ το ανώτερο ώστε να ελέγχονται και να συντηρούνται όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου.

Παρ’όλα αυτά, είναι πιο σωστό να ελέγχονται και άλλοι παράγοντες όπως το μοντέλο του αυτοκινήτου και τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

Γιατί δεν πρέπει να το καθυστερήσω;

Αφήνοντας το αυτοκίνητο σε δεύτερη μοίρα, η επισκευή που θα γινόταν, θα γίνει…αναγκαστική αντικατάσταση. Επομένως το κόστος σε τέτοια περίπτωση διπλασιάζεται, και ίσως πολλαπλασιάζεται.

Τι ζημιά μπορεί να γίνει στο αυτοκίνητο;

Παλιό φίλτρο αέρα, μη ευθυγραμμισμένοι τροχοί και χαμηλή στάθμη λαδιού στον κινητήρα όχι μόνο αυξάνουν την κατανάλωση -μέχρι και 13%- αλλά αυξάνουν και τους εκπεμπόμενους ρύπους με κίνδυνο να σας επιβληθεί πρόστιμο σε τυχόν έλεγχο καυσαερίων.

Τα τακτικά service είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της συντήρησης του αυτοκινήτου που επιτρέπουν την μακροβιότητα του και αποφυγή των περιττών εξόδων επισκευής.

Η εταιρία Michalis Vrachimis & Son προσφέρει την υπηρεσία σέρβις και σας παραδίδει το αυτοκίνητο σας με σιγουριά, αξιοπιστία και σεβασμό!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 96350642 ή μπείτε στη σελίδα του Facebook του συνεργείου πατώντας ΕΔΩ