Μεταφέρουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ τον σύζυγο της Καρολάιν

Video - Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Γλυκά Νερά.

Η ελληνική αστυνομία έστειλε εσπευσμένα ελικόπτερο στην Αλόννησο για να μεταφέρει στη ΓΑΔΑ τον σύζυγο της Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος καλείται να δώσει κατάθεση για μία νέα σειρά από νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα και που, κατά ανώτερους αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ., θεωρούνται ιδιαιτέρως σημαντικά.

Ο σύζυγος της Κάρολαϊν βρισκόταν στο νεκροταφείο της Αλοννήσου όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της συζύγου του.

Η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της νέα στοιχεία τα οποία θα τεθούν υπόψη του 32χρονου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί, μόλις ολοκληρώθηκε το τρισάγιο, προσέγγισαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και του είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει γιατί προέκυψαν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών έχει ανακτήσει κάποια δεδομένα από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού. Οι Αρχές λοιπόν θέλουν να καταθέσει ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν σχετικά με αυτά, καθώς είναι και ο μόνος μάρτυρας της υπόθεσης. 

Επιπλέον στο μικροσκόπιο έχει μπει το κινητό του νεαρού πιλότου καθώς, όπως φαίνεται να προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η συσκευή «εμφάνισε δραστηριότητα» την ώρα που ο 32χρονος, κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.

Να σημειωθεί ότι κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμη έναν άνδρα ο οποίος έχει κληθεί για να εξεταστεί και ο οποίος συνδέεται με επαγγελματική σχέση με τον σύζυγο της άτυχης 20χρονης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως βρισκόμαστε κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος κάνοντας λόγο για ανατροπή. 

Δείτε την άφιξη του 32χρονου στη ΓΑΔΑ