Με τσιμεντομπλόκ έδεσε και τη σορό της 6χρονης Sierra ο 35χρονος serial killer



Aποκαλύψεων συνέχεια για τη δράση του καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά, καθώς ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς πέρασε από νέα ανάκριση από τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων, που διερευνούν την πρωτοφανή υπόθεση.

Σε μια προσπάθεια να απαντηθούν ερωτήματα αναφορικά με τις σορούς της 30χρονης Mαρικάρ Βαλτέζ και της 6χρονης Σιέρρα Γκράτσε, οι ανακριτές ζήτησαν και έλαβαν περαιτέρω λεπτομέρειες από τον 35χρονο ίλαρχο για τα αποτρόπαια εγκλήματα που διέπραξε.

Όπως αποκάλυψε τύλιξε τη σορό του άτυχου παιδιού σε σεντόνι, το οποίο τύλιξε με σκοινί και στη συνέχεια τοποθέτησε σε αυτό τσιμεντομπλόκ, προκειμένου να οδηγηθεί στο βυθό της λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, όπου υποστηρίζει ότι έριξε το άψυχο σώμα του παιδιού.

Την ίδια μέθοδο ομολόγησε ότι ακολούθησε και στις περιπτώσεις της 38χρονης Λίβια Μπουνέα, της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία και της 30χρονης Μαρικάρ Βαλτέζ, με τη διαφορά ότι τις σορούς των δύο γυναικών και του παιδιού τις τοποθέτησε σε ταξιδιωτικές βαλίτσες.


Μάλιστα, φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι τις σορούς μητέρας και κόρης τις τοποθέτησε σε υφασμάτινες βαλίτσες που βρήκε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στη Λευκωσία, ενώ τη σορό της Μαρικάρ την τοποθέτησε σε πλαστική βαλίτσα που προμηθεύτηκε από συγκεκριμένο κατάστημα.


Με βάση τα νέα στοιχεία, οι επιχειρήσεις σε Κόκκινη Λίμνη στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο Μιτσερού και στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να εντοπιστούν οι δύο σοροί.