Με σημάδια και ακμή γέμισε το πρόσωπο και το σώμα της Ελευθερίας Ελευθερίου!


Έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε πάντα λαμπερή και πανέμορφη. Όμως η Ελευθερία Ελευθερίου δεν δίστασε να αποκαλύψει την αλήθεια που ζει το τελευταίο διάστημα με το πρόσωπο της και το δέρμα της. 

Η Κύπρια τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία του εαυτού της στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagrama και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει γεμίσει με σημάδια και ακμή, απόρροια ψυχοσωματικού στρες. 

"Φίλοι μου εδώ και μια βδομάδα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το δέρμα και το πρόσωπο μου. Δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες . Απλά ξύπνησα κάπως έτσι... Ομολογώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά. Έκανα skip επαγγελματικά ραντεβού- υποχρεώσεις μέχρι που δεν πάει άλλο. Γιαυτό και τώρα πήρα την απόφαση να το μοιραστώ μαζί σας. «Πρέπει απλά να το αποδεχτώ» . Δεν είναι αλλεργικό - είναι ψυχολογική πίεση που μου έσκασε στην επιδερμίδα. (Πήρα το μήνυμα μου, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα στην ζωή) το λιγότερο ψυχοσωματικό που θα μπορούσα να πάθω είναι αυτό: «απόφραξη πόρων» σύμφωνα με πληροφορίες του γιατρού μου @steliosangelidis ! Αυτά απο μένα.. το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξαναζώ την εφηβική μου ζωή και τώρα το έχω πλέον αποδεχτεί" 😊✊ ❤️ #loveyourself έγραψε στο μήνυμα της.