Με κεφαλοκλείδωμα αιφνιδίαζε τα θύματά–Έρευνες και γι άλλα θύματα



Με κεφαλοκλείδωμα αποτελείωνε κάποια από τα θύματά του ο 35χρονος με το ψευδώνυμο «Ορέστης», που μέχρι στιγμής ομολόγησε επτά δολοφονίες και πιο συγκεκριμένα πέντε γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από έγκυρες πηγές που επικαλείται το Sigmalive, το συμπέρασμα αυτό εξάγεται και μέσα από τις νεκροτομές που διενεργήθηκαν στα θύματα, τόσο από τους ιατροδικαστές της ΚΔ όσο και του ιατροδικαστή της Scotland Yard.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο 35χρονος δεν ακολούθησε την ίδια φονική μέθοδο για όλα του τα θύματα. Το κεφαλοκλείδωμα επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής στην Mary Rose καθώς και στο πτώμα που εντοπίστηκε στη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, που πιθανολογείται ότι ανήκει στην Λίβια Μπουνέα από τη Ρουμανία.

Παράλληλα, πρέπει να αναφερθεί ότι η Αστυνομία διεξάγει έρευνες και για πιθανά άλλα θύματα του 35χρονου, παρά το ότι ο ίδιος ομολόγησε μέχρι στιγμής επτά φόνους.

Η πολύκροτη υπόθεση έχει προκαλέσει και πολιτική αναταραχή με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αιτούνται παύσεις και παραιτήσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο μεταξύ του ΠτΔ και του Υπ. Δικαιοσύνης.Όπως όλα δείχνουν ο Ιωνάς Νικολάου θα θέσει την παραίτηση του ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Στο κομμάτι των ερευνών, σήμερα θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης δεύτερου αντικειμένου που έχει εντοπιστεί στην Κόκκινη Λίμνη και πιο συγκεκριμένα ενός τσιμεντομπλόκ, που προσομοιάζει με το τσιμπεντομπλόκ που εντοπίστηκε εντός της πρώτης βαλίτσας που ανασύρθηκε.

Παράλληλες έρευνες θα πραγματοποιηθούν και στο Ξυλιάτο, στη λίμνη Μεμή, όπου γίνεται προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης Σιερα, κόρης της δολοφονηθείσας, Mary Rose.

Πηγή:sigmalive