Αμμόχωστος: Με θλάση εγκεφάλου το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού


Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον Βρετανού, από άγνωστο πρόσωπο στην επ. Αμμοχώστου, διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Βρετανός υπήκοος κατήγγειλε χθες βράδυ στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, ότι την ίδια μέρα γύρω στις δύο τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν σε γνωστό σημείο στην επ. Αμμοχώστου, άγνωστο άτομο, του επιτέθηκε και τον κτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο.

Με ασθενοφόρο ο Βρετανός διακομίσθηκε σε πολυκλινική,  όπου αφού εξετάστηκε από γιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλάση εγκεφάλου.

Ο Βρετανός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Λεμεσό όπου και νοσηλεύεται με την κατάσταση του να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου όπου διενήργησαν έρευνες και εξετάσεις, ωστόσο στην περιοχή δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Η Αστυνομία με ανακοίνωση της αναζητεί ένα άτομο για διευκόλυνση των ανακρίσεων και καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.