Μαχαιρώματα στη Δερύνεια με την αλλαγή του χρόνου – Τραυματίστηκε ένα πρόσωπο


Διαπληκτισμοί και μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό Πακιστανού από Ινδό, σημειώθηκαν με την αλλαγή του νέου χρόνου στη Δερύνεια.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 01.50 τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου 2020, Ινδός ηλικίας 30 χρόνων, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, είχε φραστική διαμάχη με γυναίκα από το Πακιστάν ηλικίας 31 ετών, στο διαμέρισμα όπου διαμένουν στη Δερύνεια, με αποτέλεσμα ο πρώτος να τραβήξει από τα μαλλιά τη δεύτερη και να την κτυπήσει.

Η γυναίκα βγήκε από το διαμέρισμα τρομοκρατημένη ενώ ο Ινδός την πήρε τηλέφωνο και την απείλησε ότι εάν επιστρέψει στο διαμέρισμα θα την σκοτώσει.

Η 31χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικώς με εξάδελφό της από το Πακιστάν ηλικίας 30 χρόνων, ο οποίος διαμένει επίσης στο διαμέρισμα στη Δερύνεια, αλλά την ώρα της φραστικής διαμάχης απουσίαζε.

Ο Πακιστανός ανέβηκε στο διαμέρισμα με την ξαδέλφη του προκειμένου να ηρεμήσουν τον Ινδό, ωστόσο γύρω στις 02.20 τα ξημερώματα, ο τελευταίος άρπαξε δύο κουζινομάχαιρα και κινήθηκε απειλητικά προς τη γυναίκα φωνάζοντας της ότι θα την σκοτώσει.

Ο Πακιστανός κινήθηκε προς το μέρος του Ινδού σπρώχνοντάς τον σε μια προσπάθεια να τον αποτρέψει να επιτεθεί στη γυναίκα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τον τραυματίσει με τα κουζινομάχαιρα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Ο Πακιστανός αιμορραγώντας μετέβη στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου, αφού εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικά τραύματα στο δεξιό μάγουλο, τον αυχένα, στο τριχωτό της κεφαλής και στην πλάτη. Αφού του έγινε συρραφή των τραυμάτων του δόθηκε εξιτήριο.

Οι γιατροί εξέτασαν επίσης την Πακιστανή και διαπιστώθηκε ότι έφερε μικρές και ήπιες εκδορές στο αριστερό χέρι και ήπια ερυθρότητα στο τριχωτό της κεφαλής.

Λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι ο Ινδός συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ εναντίον του εξετάζονται τα αδικήματα του τραυματισμού με μαχαίρι, της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής.

Σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του Ινδού.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.