Μαρτυρία "καίει" την μητέρα του 19μηνου βρέφους (ΒΙΝΤΕΟ)


Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν το πρωί οι δυο γονείς του 19μηνου βρέφους, για την έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Σε ξεχωριστή διαδικασία εξετάστηκε η μητέρα για υπόθεση κακοποίησης του παιδιού της. ΄'Όπως αναφέρει το alphanews.Live, συγκλονίζει η μαρτυρία για την μεταχείριση του 19μηνου παιδιού. «Εξέθετε το παιδάκι σε κίνδυνο και ήταν επιθετική ενώ πληροφορίες λένε πως ενώ κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά της, κτυπούσε σε αυτοκίνητα.»

Η υπόθεση κακοποίησης αποκαλύφθηκε όταν αλλοδαπή μητέρα που κρατούσε το παιδί, είχε συλληφθεί από την αστυνομία για άλλη διερευνώμενη υπόθεση και την μετέφεραν για κατάθεση στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου καθώς και από παιδοχειρουργό. Όπως διαπιστώθηκε, έφερε διάφορες εκχυμώσεις και κακώσεις στο σώμα του, καθώς και σημάδια παραμέλησης τουλάχιστον τις τελευταίες 20 μέρες.

Για τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενημερώθηκαν τόσο οι λειτουργοί του γραφείου ευημερίας όσο και οι αρχές που πέρασαν χειροπέδες στην νεαρή μητέρα ενώ εξέδωσαν ένταλμα και για τον ε/κ πατέρα. 

Το αγοράκι κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Μακάρειο.


ΠΗΓΗ: www.alphanews.live/