Μαρίνα Αγιας Νάπας: Γραφειάρες... στη Λευκωσία


Τα κεντρικά γραφεία της Αγία Νάπα Μαρίνας βρίσκονται στη Λευκωσία. Άνοιξαν τον Αύγουστο του 2017 για να υποστηρίξουν τις δραστηριότητες στην Αγία Νάπα, όπου εδρεύει η τεχνική ομάδα της M.M. Makronisos Marina Ltd μαζί με ένα γραφείο πωλήσεων. Τα γραφεία της Λευκωσίας σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα Χρίστο Μιτσίγκα και τον εσωτερικό σχεδιασμό ανέλαβε η Μαρία Πελαγία με στόχο να αντικατοπτρίζει τη συνολική εμφάνιση και αίσθηση του έργου Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Τεχνολογία

Τα γραφεία λειτουργούν σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες σε ό,τι αφορά θέματα ασφάλειας, την παρουσίαση και τη φιλοξενία.


Ειδικά χαρακτηριστικά

Τα γραφεία της Μαρίνας Αγίας Νάπας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους εργαζόμενους, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες τους. Εκτός από τους χώρους γραφείων στο ισόγειο, η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου ταυτόσημο με αυτό του East Tower της Αγίας Νάπας Μαρίνα, ώστε οι επισκέπτες να γνωρίζουν την ολιστική προσέγγιση της εταιρείας για την επίδειξη του έργου, ενώ οι υπάλληλοί της χρησιμοποιούν τους χώρους αυτούς για επαγγελματικές συναντήσεις και μικρές, αποκλειστικές εκδηλώσεις.

  Camera Icon  +14 Camera Icon  +14 Camera Icon  +14 Camera Icon  +14 Camera Icon  +14 Camera Icon  +14 Camera Icon  +14 Camera Icon  +14 Camera Icon  +14 Camera Icon  +14 Camera Icon  +14 Camera Icon  +1418