Μάνα Ρούλας: «Αν ήθελε να κρατήσει τον Μάνο δεν θα σκότωνε την Τζωρτζίνα»


«Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ενημέρωσα τον δικηγόρο, μετά τον θείο μου, τον πατέρα του Μάνου, η μητέρα μου με τον πατριό μου. Ο πατέρας μου δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι», είπε η αδελφή της.

«Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να το κάνει μέσω της Τζωρτζίνας, θα την κρατούσε περισσότερο στη ζωή, αφού δεν θα είχε κανένα κέρδος.

Σε καμία περίπτωση δεν θα έβλαπτε τα παιδία της, δεν τα άφηνε δευτερόλεπτο», ανέφερε. 

«Ποιος μας προστάτευσε; Αυτό που έγινε έξω από το σπίτι ήταν ανεπίτρεπτο. Παρακαλάγαμε τους αστυνομικούς να έρθουν να μας προστατέψουν γιατί μας έσπασαν την πόρτα», σημείωσε.

Για το γεγονός ότι οι αντιδράσεις της 33χρονης, μετά τους θανάτους των κοριτσιών, προκάλεσαν προβληματισμό, η μητέρα της είπε ότι «η Ρούλα έκλαιγε, πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα ουρλιάξει, αλλά στην Τζωρτζίνα το έκανε. Της στοίχισε περισσότερο γιατί είχε χάσει και τα άλλα δυο παιδιά».

Όσον αφορά αυτά που ακούγονται για τη σχέση της με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, ότι μέσω της Τζωρτζίνας προσπαθούσε να τον κρατήσει, η μητέρα της είπε πως «αυτό που λένε είναι ανυπόστατο», καθώς αν ήθελε η Ρούλα να τον κρατήσει δεν θα σκότωνε την 9χρονη που του είχε αδυναμία.
«Δεν τα έβλαψε τα παιδιά σε καμία περίπτωση. Τα αγαπούσε, ήταν συνέχεια μαζί τους», επιμένει να τονίζει η μητέρα της.