Malthouse: Συνεχίζει σε...υψηλές πτήσεις για όλο τον Δεκέμβριο!


Φόρεσε τα γιορτινά του και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου το Malthouse Beer & Food, προσφέροντας παράλληλα και Delivery Menu για την περιοχή του Παραλιμνίου.

Πρόκειται για την μπυραρία την οποία ο κόσμος  έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή κατατάσσοντάς την, έπειτα από τόσα χρόνια, σε μία από τις αγαπημένες και πιο δημοφιλείς  μπυραρίες στον Πρωταρά - και όχι άδικα! Φημίζεται για την ζεστή φιλοξενία της, την τεράστια ποικιλία μπυρών (17 Drafts και πάνω από 100 διαφορετικές μπύρες από όλο τον κόσμο), τα εξαιρετικά κοκτέιλ, το μοναδικό μενού που έχει στο φαγητό, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα λαχταριστά μπέργκερς της, αλλά και διάφορα νόστιμα πιάτα, τα οποία σε...προκαλούν να τα δοκιμάσεις!

Το Malthouse θα μας κρατήσει συντροφιά για όλο τον μήνα, με γιορτινή διάθεση και πολλά Live Events από εξαιρετικούς μουσικούς, που γνωρίζουν πολύ καλά πως να φτάνουν τη διασκέδαση στα ύψη.

Το μαγαζί θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 12 η ώρα το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, εκτός Δευτέρας που θα είναι κλειστό. Πάντως, να αναφέρουμε ότι και τον Νοέμβριο η μπυραρία συνέχισε σε...υψηλές πτήσεις επισκεψιμότητας.

 Να αναφέρουμε επίσης ότι μπορείτε πλέον, να απολαύσετε το αγαπημένο σας φαγητό και από τον καναπέ του σπιτιού σας, μιας και το Malthouse προσφέρει Delivery που καλύπτει όλο το Παραλίμνι, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00. Επιπλέον, στον χώρο φιλοξενούνται διάφορα πάρτι, ενώ έχει προστεθεί η υπηρεσία Catering σε άλλους χώρους.

Οδός: 16, Protaras Avenue, Protaras 5296, Cyprus

Τηλ23 831 054

Ακολουθήστε το Malthouse στο Facebook πατώντας ΕΔΩ