Μαγεύει η Μαρίνα στο Voice - Ρίζες απο Αυγόρου!

Το όνειρο της ζει η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ. Η ταλαντούχα Κύπρια ερμηνεύτρια «μάγεψε» coaches, κοινό και τηλεθεατές για άλλη μία φορά στ Voice of Greece, καθότι κέρδισε και στα Battles και πέρασε στα Knockouts.

Η πανέμορφη συμπατριώτισσά μας καλλιτέχνης, με το αγγελικό πρόσωπο, τέθηκε «αντιμέτωπη» με την Ασπασία Βοτσίδη στο τραγούδι «Read All About It» της Emeli Sandé και την επέλεξε ο coach της Σάκης Ρουβάς ως αυτήν με την οποία θα πορευτεί και στην επόμενη φάση του κορυφαίου Talent Show στην Ελλάδα. Ανοίγοντας μία παρένθεση, να αναφέρουμε πως η επίσης εξαιρετική Ασπασία, «κλάπηκε» στη συνέχεια από τον Κωστή Μαραβέγια μετά από «μάχη» που δόθηκε ανάμεσα σε αυτόν και στον Πάνο Μουζουράκη.

Η 17χρονη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Ο πατέρας της κατάγεται από την Πάφο και η μητέρα της από το Αυγόρου, ενώ έχει ρίζες αυστριακές, λόγω της καταγωγής του παππού της (από την πλευρά του πατέρα της) από τη χώρα του Μότσαρτ (εξ ου και το επίθετό της).

Αξίζει να αναφερθεί πως στην Μαρίνα αρέσει πολύ και το ελληνικό ρεπερτόριο ασχέτως αν ερμήνευσε δύο ξένα τραγούδια μέχρι στιγμής και περιμένει πως στα νοκ άουτ θα της τύχει κάτι σε ελληνικό.

Η 17χρονη καλλιτέχνης είναι τελειόφοιτη λυκείου (φοιτά στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμια) και από δέκα χρόνων κάνει μαθήματα φωνητικής. Μάλιστα, όταν ο Σάκης Ρουβάς πάτησε το κουμπί από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα στην παρουσία της στα blind auditions, ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης έκανε λόγο για το πιο γρήγορο πάτημα κουμπιού φέτος. Ο Πάνος Μουζουράκης, ως γνωστός τρελός που είναι, κρύφτηκε σχεδόν ολόκληρος από την κάπα του μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε η παίκτρια μετά την επιλογή της.

Ακούστε την ερμηνεία της με την Ασπασία!




Η παρουσία της στα blind auditions!

Πηγή: goal.philenews.com