Mad Clip: Η κινηματογραφική καταδίωξη, η σύλληψη και το πρόστιμο

Viral για τους λάθους λόγους έγινε τις τελευταίες ώρες το όνομα του Έλληνα trapper Mad Clip ο οποίος και συνελήφθη μετά από άγρια καταδίωξη στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες, ο γνωστός Mad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος, δεν σταμάτησε σε έλεγχο μετά από σήμα ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δεν υπάκουσε και επιτάχυνε με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές βγαλμένες από αμερικανική ταινία. Ο καταδιωκόμενος οδηγούσε ταχύτατα και επικίνδυνα, πέρασε από τέσσερα κόκκινα φανάρια αλλά τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει αφού οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Οι άνδρες της αστυνομίας, τον συνέλαβαν, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου. Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 34χρονος μουσικός αφορούσαν σε απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του δεν ασκήθηκε δικογραφία, ενώ αντίθετα, βεβαιώθηκαν σε βάρος του σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης και αφέθηκε ελεύθερος.

Ποιος είναι ο Mad Clip
Το πραγματικό του όνομα είναι Peter Αναστασόπουλος και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Ο Mad Clip μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα, για να βλέπει τους συγγενείς του. Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών αποφασίζει ο πατέρας του να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτή είναι και η περίοδος που οι γονείς του χωρίζουν, με συνέπεια να πηγαινοέρχεται πάλι Ελλάδα-ΗΠΑ για να βλέπει και τους δύο γονείς του.

Όπως αναφέρει, η wikipedia, έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το «ΜΑΜΑ», «Kotera», «Sinthikes» και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100 εκ. προβολές στο Youtube. Έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το «Super trapper», «O Amerikanos LP» και το «Super Trapper 2».