Μαθητής σε Γυμνάσιο το 1 κρούσμα - Που εντοπίστηκαν τα άλλα


Μαθητής Γυμνασίου, κρατούμενος πριν την εισαγωγή του στη Φυλακή και εργαζόμενος σε επιχειρήσεις είναι τα τρία σημερινά κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας. Ο μαθητής φοιτά σε Γυμνάσιο. Περισσότερη ενημέρωση για τις ενέργειες που δρομολογήθηκαν θα δοθούν από το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας.

Από σύνολο 81 δειγμάτων από το πρόγραμμα παραπομπών από Προσωπικούς Ιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας, εντοπίστηκε 1 κρούσμα. Πρόκειται για κρατούμενο πριν την εισαγωγή του στην φυλακή.

Από σύνολο 361 δείγματα από το πρόγραμμα ελέγχου 10,000 εργαζομένων σε κομμωτήρια, κουρεία, ινστιτούτα αισθητικής, κέντρα δερματοστιξίας και χώρους εστίασης, εντοπίστηκε 1 κρούσμα. Πρόκειται για εργαζόμενο σε χώρο εστίασης.

Η ανακοίνωση Υπ. Παιδείας

Το απόγευμα της Τρίτης το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «μεταξύ των διαγνωστικών εξετάσεων για τον COVID-19 που γίνονται στα σχολεία, προέκυψε θετικό δείγμα που αφορά μαθητή Γυμνασίου. 

Όπως προβλέπεται, το σχολείο απολυμαίνεται και θα λειτουργήσει κανονικά μετά την απολύμανση. Ταυτόχρονα, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες προχωρούν στις ενδεδειγμένες ενέργειες».


 Καταχώρησε την Αγγελία σου στη νέα πλατφόρμα του Νέα Αμμόχωστος: Θα την διαβάσουν χιλιάδες επισκέπτες. 

ΑΚΙΝΗΤΑ - ΟΧΗΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ


ΠΗΓΗ:offsite.com.cy