Λ/σος: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση- Σύλληψη 2 προσώπων

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, δύο άντρες, ηλικίας 30 και 27 ετών αντίστοιχα, σε σχέση με τα πιο πάνω αδικήματα. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8 το πρωί σήμερα, διεξήχθη βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λεμεσό, κατά την οποία εντοπίστηκαν τα πιο πάνω πρόσωπα. Κατά την έρευνα, εντός του δωματίου ανευρέθηκε ένα έμφορτο πιστόλι, καθώς επίσης και 13 ακόμη σφαίρες, καθώς επίσης και ένα διαβατήριο, το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστό.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία για δυο πρόσωπα που θεάθηκαν να οπλοφορούν σε ξενοδοχείο, στη Γερμασόγεια. Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δυο αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε ένα έμφορτο πιστόλι και 18 πλήρη φυσίγγια.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε γύρω στις 09:00 το πρωί στη Λεμεσό, με τη συμμετοχή του ΤΑΕ Λεμεσού, του ΟΠΕ, του ΕΑΟ καθώς και άλλων τμημάτων της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά από πληροφορίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, νωρίς σήμερα το πρωί τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο για τη μεγάλη επιχείρηση, που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο πρόσωπα. 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, συνελήφθη ένα πρόσωπο το οποίο καταζητείτο από το 2017 για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Συνελήφθη επίσης ένα πρόσωπο που κατ' ισχυρισμόν του είναι Κούρδος της Τουρκίας. 

Στο διαμέρισμα του ξενοδοχείου που έκαναν το Ντου οι αστυνομικοί, εκτός από τους δύο συλληφθέντες, εντοπίστηκε ένα σακίδιο με έμφορτο περίστροφο. 

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε ότι το πρωί λήφθηκε πληροφορία από τον αξιωματικό υπηρεσίας ότι δυο πρόσωπα βρίσκονταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στη Λεμεσό, στην κατοχή των οποίων υπήρχε ένα όπλο.

"Αμέσως αποκόπηκε η περιοχή και δεδομένου του γεγονότος ότι οπλοφορούσαν, κλήθηκε ο ειδικός αντιτρομοκρατικός ουλαμός, ο οποίος γύρω στις 8:30 το πρωί και σε συνεργασία με μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, όπως του ΤΑΕ, του ΟΠΕ και άλλων τμημάτων, εισήλθαν εντός του διαμερίσματος, στη βάση εντάλματος έρευνας", συμπλήρωσε

Πηγή:sigmalive