Λούκας Πολυκάρπου: Δίνει την αντιμισθία του σε φιλανθρωπίες




Ο Δημοτικός Συμβουλος Δερύνειας Λούκας Πολυκαρπου παραχωρεί την αντιμισθία του από την αρχή της θητείας του (2012) σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. 

Οπως αναφέρει ο ίδιος "ενας από τους πιο σημαντικούς μου στόχους είναι  να βοηθώ  µε τον δικό  μου τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συµπολιτών μου".

Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

"Έχω εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον ∆ήµο ∆ερύνειας και υπηρετω αυτόν τον χωρο για 7 συνεχή χρόνια µε πολύ µεράκι και ενθουσιασµό!

Ενας από τους πιο σημαντικούς μου στόχους είναι  να βοηθώ  µε τον δικό  μου τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συµπολιτών μου!

Όπλα μου είναι η ανιδιοτέλεια και δηλώνω υπερμαχος της διαφάνειας!

Θεωρώ χρέος μου να υπερασπίζομαι, αµερόληπτα, το δίκαιο και το σωστό χωρίς να φοβάμαι το πολιτικό κόστος. 

Ποτέ μου δεν ειχα σκοπό να εξυπηρετήσω  κανένα προσωπικό και πολιτικό συµφέρον.

Θεωρώ επίσης σωστό να δημοσιεύσω ότι από την ηµέρα εκλογής μου, κάθε αντιµισθία που εχω λάβει  ως δηµοτικός σύµβουλος, διατίθεται εξολοκλήρου σε άπορες οικογένειες και σε µη κερδοσκοπικά φιλανθρωπικά  σύνολα. 

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι μέχρι το τέλος της θητείας μου η αντιμισθία μου θα συνεχίσει να παραχωρείται από εμένα σε κοινωνικά και φιλανθρωπικά σύνολα σε επαρχιακό επίπεδο.

Μέλημά μου είναι να  καταβάλλω  κάθε προσπάθεια να ανταποκρίνομαι στο κάλεσµα των συνδηµοτών μου, να εισακούω τις εισηγήσεις τους, αλλά και αφουγκράζομαι τις ανησυχίες και τους προβληµατισµούς τους, προσπαθώντας πάντα να βοηθώ µε κάθε τρόπο!

Είναι κάτι που μου δίνει ικανοποίηση  και νιώθω ότι έχω ακόµα πολλά να προσφέρω στην κοινωνία µας κατά τη θητεία µου ως δηµοτικός σύµβουλος.

Ευχαριστω από καρδιάς τον κόσμο που με επέλεξε και με στήριξε και πάντα θα συνεχίσω να προσπαθώ να βοηθώ όλους τους συνδημότες μου ανεξαιρέτως!


ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ  € 61 718"