Λιποθύμησε δεκαπεντάχρονος μετά από χρήση ναρκωτικών-Έκρυβε ουσίες στο δωμάτιο του

Δραματικές διαστάσεις λαμβάνει η εμπορεία ναρκωτικών στην Κύπρο και ιδιαίτερα στη Λεμεσό. Εκατοντάδες φυτά  και κιλά κάνναβης  έχουν εντοπιστεί  στην πόλη και επαρχία Λεμεσού την τελευταία βδομάδα με τις ανάλογες συλλήψεις. Χθες βράδυ 15χρονος μαθητής λιποθύμησε σε πάρκο μετά  από χρήση κάνναβης με LSD,  ενώ σε έλεγχο που διενήργησαν για μια μόνο ώρα τα μέλη του ΟΠΕ στην οδό Θεοφίλου Γεωργιάδη στο Τραχώνι, συνέλαβαν οδηγούς και συνοδηγούς για χρήση, κατοχή και εμπορεία ναρκωτικών!
 

Σε ότι αφορά τον ανήλικο, ο οποίος έπεσε αναίσθητος μετά από χρήση ναρκωτικών και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να έχει αναφέρει στους ανακριτές της ΥΚΑΝ ότι είχε κάνει χρήση κάνναβης σε συνδυασμό με LSD.  Στο υπνοδωμάτιο του μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του και τη συγκατάθεση του πατέρα του βρέθηκε στο ερμάρι του ένα σακούλι που περιείχε 20 αυτοκόλλητα με την ένδειξη LSD, τα οποία έχουν παραληφθεί για τις απαραίτητες εξετάσεις.  Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού η δε κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Συγκλονιστικά είναι όμως και τα στοιχεία που απορρέουν από τον χθεσινοβραδινό έλεγχο στον οποίο προέβη χθες βράδυ το ΟΠΕ Λεμεσού στο δρόμο Θεόφιλου Γεωργιάδη στο Τραχώνι. Ένας έλεγχος που έγινε για μια ώρα, στη διάρκεια του οποίου συνελήφθηκαν τέσσερα πρόσωπα, βρέθηκαν ναρκωτικά διαφόρων ειδών, χρήματα και ζυγαριά ακριβείας.

 

Συγκεκριμένα, στις 8 χθες βράδυ ανακόπηκε αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το χρηματικό ποσό 1090 ευρώ.  Ο οδηγός ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και βρέθηκε θετικός στο νάρκωτεστ που του έγινε,  δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση των χρημάτων έτσι συνελήφθη.

 

Δέκα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος.  Στην κατοχή του νεαρού, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 2,5 γραμμαρίων.  Ο 24χρονος κατηγορήθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

 

Στις 9 το βράδυ, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα ηλικίας 33 και 35 χρόνων ανακόπηκε για έλεγχο. Στην κατοχή των δύο βρέθηκαν 43 γραμμάρια κάνναβης, 8 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης και 2,5 γραμμάρια κοκαΐνης.  Βρέθηκαν επίσης το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ και ζυγαριά ακριβείας. Οι δύο συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.