Λιοπέτρι - Σωτήρα: Τρεις οδηγοί θετικοί σε ναρκοτέστ μέσα σε δύο μέρες!


Σε τρεις καταγγελίες για οδήγηση υπο την επήρεια ναρκωτικών προχώρησε η Αστυνομία μέσα σε δύο ημέρες στην επαρχία Αμμοχώστου. Το γεγονός αυτό προβληματίζει την Αστυνομία η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρχίσει πιο εντατικούς ελέγχους. 

Στην πρώτη υπόθεση, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου κατήγγειλαν 40χρονο στο Λιοπέτρι διότι οδηγούσε αυτοκίνητο ενώ ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο και με ακυρωμένο πιστοποιητικό ασφάλισης έναντι τρίτου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ηγέρθηκαν υποψίες ότι ο 40χρονος οδηγούσε το όχημά του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη. Ο 40χρονος καθώς και το όχημά του μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου όπου του λήφθηκε δείγμα για τελική εξέταση ναρκοτέστ.

Στη δεύτερη υπόθεση , στις 15 Νοεμβρίου στις 9:30 το πρωί στη Σωτήρα, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου κατήγγειλαν 24χρονο διότι οδηγούσε αυτοκίνητο ενώ του είχε στερηθεί το δικαίωμα οδήγησης με στερημένη άδεια οδηγού. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ηγέρθηκαν υποψίες ότι ο 24χρονος οδηγούσε το όχημά του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη. Ο 24χρονος καθώς και το όχημά του μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας όπου του λήφθηκε δείγμα για τελική εξέταση ναρκοτέστ.

Στην τρίτη υπόθεση , στις 15 Νοεμβρίου στις 23:30 στη Σωτήρα μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 33χρονος από κοινότητα της επαρχίας Αμμοχώστου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ηγέρθηκαν υποψίες ότι ο 33χρονος οδηγούσε το όχημά του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη. Ο 33χρονος καθώς και το όχημά του μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας όπου του λήφθηκε δείγμα για τελική εξέταση ναρκοτέστ.


neAmmochostos