Λιοπέτρι: Σοβαρές καταγγελίες κατά ακτιβιστών, από ιδιοκτήτη κατοικίας

Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη ο ιδιοκτήτης της οικίας στο Λιοπέτρι στην οποία "εισέβαλαν" ακτιβιστές, προκειμένου να εντοπίσουν... παράνομο θήραμα από ξόβεργα.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα μας ο ιδιοκτήτης της οικίας το πρωί της Κυριακής είδε εντός της περιουσίας του δύο άτομα να παρακολουθούν με κιάλια τις κινήσεις της οικογένειας εντός του σπιτιού. Μόλις το αντιλήφθηκε - και μη γνωρίζοντας ποιοί είναι - άρχισε να τους καταδιώκει προκειμένου, όπως μας ανέφερε, να προστατέψει την οικογένεια και τα τρία παιδία του από περίεργους τύπους που παρακολουθούν το σπίτι του!

Οι ακτιβιστές τράπηκαν σε φυγή και κατετευ΄θηνθηκαν πτος τον Αστυνομικό Σταθμό. Εκεί βρέθηκε ο πατέρας του ιδιοκτήτη, ο οποίος θέλησε να καταγγείλει ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ότι παρακολουθούσαν την οικία του γιου του και την οικογένεια, με την αστυνομία να απαντά ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί είναι ακτιβιστές!

Αργότερα την ίδια ημέρα, οι ακτιβιστές, μόλις είδαν ότι η οικογένεια έφυγε από το σπίτι, επέστρεψαν στην οικία του καταγγέλοντα και όπως με έκπληξη διαπίστωσε ο ιδιοκτήτης από τις κάμερες μετά, παρέλαβαν ένα τέταρτο πρόσωπο το οποίο φαίνεται να βρισκόταν εντός της οικίας(!), από το πρωί, φοβούμενη μάλλον να εξέλθει αυτής, μην τυχόν και γίνει αντιληπτη από κάποιο μέλος της οικογένειας. 

Φεύγοντας από κει και ενώ οι ακτιβιστές βρίσκονταν εντός τοιυ αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης τους αντίκρισε και πήγε να ζητήσει τον λόγο πεζός. Μόλις ο οδηγός κατάλαβε ότι είναι ο διοκτήτης της οικίας, ανέπτυξε ταχύτητα κατευθυνόμενος κατά πάνω του. Όπως μας ανέφερε ο καταγγέλοντας τελευταία στιγμή πρόλαβε να βγει στο πεζοδρόμιο για να μην τον χτυπήσουν.

Ο ιδιοκτήτητς της οικίας ανέφερε στο Νέα Αμμόχωστος, πως ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με το κυνήγι και διερωτάται, "πως είναι δυνατόν, να βλέπω άτομα τα οποία δεν έχω ιδέα ποιά είναι, να βρίσκονται εντός της περιουσίας μου, να μας παρακολουθούν με κυάλια εντός του σπιτιού, να έχω τρία παιδιά τα οποία παίζουν έξω στην αυλή και να μην προσπαθήσω να τους διώξω;

Η καταγγελίες είναι σοβαρές! Οι Αρχές πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με τους ακτιβιστές ούτως ώστε να υπάρχει κι ένα όριο ως προς τον τρόπο που διεξάγουν τις έρευνες, καθώς δεν μπορεί να υπάρχει οικία με οικογένεια και παιδάκια και να παρακολουθούν με τις κινήσεις και να το παρουσιάζουν αυτό ως "φυσιολογικό"! 

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο κείμενο