Λίγο πάνω, λίγο κάτω αλλά στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία. Με βροχές το «μενού»

Σχετικά χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα τοπικά, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευµα στα δυτικά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, κυρίως στα ορεινά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές για την εποχή τιµές.

Την Παρασκευή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές για την εποχή τιµές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, κυρίως στα ορεινά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο για να επιστρέψει κοντά στις µέσες κλιµατολογικές για την εποχή τιµές.