Λάβρος ο Φανιέρος-«Τα μισά τεστ κορωνοϊού που γίνονται είναι πλαστά»


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104,0 παραχώρησε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, για όλα όσα συμβαίνουν με τα κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα.

«Για μένα αυτά που έλεγα πριν από καιρό ήρθαν σήμερα και μας βρήκαν. Για την υγεία των ανθρώπων δεν έχω πρόβλημα να μην παίξω. Δεν θέλω να νομίσει η Νέα Σαλαμίνα ότι θέλουμε να γίνει ο αγώνας. Προέχει η υγεία των ανθρώπων. Το θέμα είναι τι κάνουμε. Τι θα γίνει την άλλη βδομάδα; Πως θα παίξει η Νέα Σαλαμίνα όταν δεν έχει 16 παίκτες; Να βγει ένας νόμος για το πρώτο περιστατικό και πρέπει να προσέξουμε τι νόμος θα βγει. Αύριο μπορεί να είναι ο Ερμής που μπορεί να μην παίξει για τέσσερις αγωνιστικές. Πάει το πρωτάθλημα. Αυτό που γίνεται με τη Νέα Σαλαμίνα είναι λυπηρό. Σαν ομάδα θέλουμε να παίξουμε αλλά ανθρώπινα που λέμε δεν μπορούμε να παίξουμε.

Αν είναι παραπάνω από δύο βδομάδες η απόφαση της ΚΟΠ για διακοπή σημαίνει έκλεισε το ποδόσφαιρο. Δεν γίνονται τα τεστ ή τα μισά που γίνονται είναι πλαστά και δεν μιλώ μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για όλους και ειδικά αυτούς που έρχονται στην Κύπρο. Δεν κρατά ο κόσμος να κάνει αληθινά τεστ. Πρέπει η κυβέρνηση να μειώσει τις τιμές για να μπορεί όλος ο κόσμος να τα κάνει. Έχει πολλούς που δεν έχουν χρήματα να πληρώνουν κάθε τεστ 60 ευρώ.

Εγώ δεν θα πάω στο παιχνίδι με τον Ακρίτα για το κύπελλο. Επειδή διαφωνώ με πολλά πράγματα και όταν διαφωνώ φεύγω. Δεν είμαστε σοβαροί με την πανδημία του κορωνοϊού. Μας έκλεισαν στο σπίτι μας τρεις μήνες και τώρα δεν υπάρχουν τα ανάλογα μέτρα. Δεν είμαστε σοβαροί. Σε ένα μήνα θα κλείσουμε και εμείς. Βλέπετε τι γίνεται στην Ευρώπη.

Στον Ερμή έχουμε προβλήματα φυσικής κατάστασης. Με ανησυχούν οι τραυματισμοί και η ανετοιμότητα των νέων ποδοσφαιριστών. Φέραμε προπονητή που κατέχει το αντικείμενο και ελπίζω να μειώσουμε τους τραυματισμούς και να ετοιμαστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές. Ευτυχώς όμως που δεν έχουμε μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα με τον κορωνοϊό».