Κύπρος:Δεύτερο θανατηφόρο - Νεκρός 21χρονος οδηγός

Νεα τραγωδία στην άσφαλτο, σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λευκωσία, αφού τα όνειρα ενός ακόμη νέου ανθρώπου έσβησαν, μετά από θανατηφόρο δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από το θανατηφόρο τροχαίο, το δεύτερο μέσα σε σαράντα οκτώ ώρες, έχασε τη ζωή του ο Φειδίας Σαββίδης, 21 ετών από το Δάλι.

Ο άτυχος νεαρός, ενώ οδηγούσε το όχημα του στη λεωφόρο Τεύκρου Ανθία στη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, περίπου σαράντα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε στο πεζοδρόμιο.

Από την πρόσκρουση το όχημα του 21χρονου πλαγιολίσθησε και στη συνέχεια προσέκρουσε σε περίφραξη υποστατικού, όπως και σε πάσσαλο της ΑΗΚ ο οποίος αποκόπηκε.

Από τα διαδοχικά κτυπήματα το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, η οποία όμως κατασβέστηκε από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ άτυχος 21χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα και απεγκλωβίστηκε με την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν μέλη της τροχαίας, τα οποία διεξήγαγαν έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Την ίδια ώρα, ασθενοφόρο παρέλαβε και μετέφερε τον 21χρονο Φειδία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλώς το θάνατο του.