ΚΥΠΡΟΣ: Χριστούγεννα χωρίς τον πατέρα τους οι δύο ανήλικες – Ελπίζουν σε προεδρική χάρη

Χωρίς τον πατέρα τους, που βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές, λόγω οφειλών προς τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις , θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα, οι δύο ανήλικες κόρες του.

Στις Κεντρικές Φυλακές παραμένει ο πατέρας των δύο παιδιών για τρίτο μήνα, για οφειλές περίπου 30 χιλιάδων ευρώ στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις, ενώ ποσό 12 χιλιάδων ευρώ και μηνιαία δόση 500ευρώ, που ορίστηκε για διακανονισμό δεν είναι δυνατό να συγκεντρωθεί από την σύζυγο ή τους συγγενείς λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Από τη πρώτη δημοσίευση μας για το θέμα (26/10), το ThemaOnline, επικοινώνησε με αρμοδίους, τόσο στην Εισαγγελία όσο και στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις επανειλημμένα, για να λάβουμε τις εξηγήσεις ότι για να γίνει νεότερος διακανονισμός, ο πατέρας πρέπει πρώτα να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό, προκειμένου να κάνει νέα αίτηση στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις, ούτως ώστε να αποφυλακιστεί.

Πάντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας, λόγω της απουσίας του πατέρα από το σπίτι, εκτός από τα οικονομικά προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζει η οικογένεια, δημιουργούνται και άλλα προβλήματα, αφού τα παιδία βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ υπάρχουν φορές που δεν θέλουν να πάνε σχολείο.

Έτσι λοιπόν, η οικογένεια του άντρα, χωρίς κάποια συνταρακτική εξέλιξη ενόψει αποφυλακίσεων, λόγω προεδρικής χάρης για τα Χριστουγέννα, θα περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα χωρίς τον πατέρα και σύζυγο στο σπίτι.


ΠΗΓΗ:tothemaonline.com/Χ. Ζήνωνος