ΚΥΠΡΟΣ: To τραγικό ατύχημα σε γήπεδο που στοίχισε τη ζωή σε 22χρονο

Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει από το τραγικό ατύχημα σε γήπεδο της Λάρνακας, κατά τη διάρκεια προπόνησης, όταν 22χρονος τερματοφύλακας μετά από χτύπημα συμπαίκτη του έχασε τη ζωή του. Δεν μπορεί να ξεχάσει το συμβαν, ο ποδοσφαιριστής που συγκρούστηκε με τον άτυχο νέο δηλώνοντας πως «ακόμα κλαίω γι' αυτό το παιδί».

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα Fanatik.ro ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής Marius Şuleap, δηλώνοντας πως το τραγικό περιστατικό του έχει στοιχειώσει τη ζωή.

Όλα συνέβησαν τον Φεβρουάριου του 2002, περίοδος κατά την οποία η ομάδα της Craiova, βρισκόταν στην Κύπρο για χειμερινή προετοιμασία, όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο 23χρονος τότε Marius χτύπησε τον 22χρονο τερματοφύλακα Cristi Neamţu (που επιχειρούσε έξοδο για να πάρει την μπάλα) με το γόνατο στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να σωριαστεί αναίσθητος στο έδαφος.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Φεβρουαρίου του 2002.

«Κλαίω όταν μιλώ για αυτό το παιδί. Παρακαλώ πιστέψτε με. Ο θάνατος του Kρίστι πού ηταν μόλις 22χρονών, είναι το δράμα της ζωής μου.  Δεν ήθελα να τον χτυπήσω για κανένα λόγο».

Συνέχισε λέγοντας πως έρχεται πολλές φορές στη σκέψη του ο συμπαίκτης του καθώς η τραγική στιγμή του ατυχήματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω πλέον να κυκλοφορώ στην Craiova, όλοι εκεί με θεωρούν δολοφόνο, όμως δεν είναι έτσι»

«Πήγα στην κηδεία του Cristi και ήθελα να εξηγήσω στη μητέρα του τι είχε συμβεί. Δεν με άφησε και με είπε δολοφόνο» δηλωνει ο 39χρονος που τόνισε πως δυστυχώς στο γήπεδο δεν υπήρχε γιατρός και πως ο συμπαίκτης του αρχικά είχε καταπιεί τη γλώσσα του, πριν πέσει σε κώμα.

«Η καρδιά μου πονάει, τι να πω σε αυτή τη μητέρα, καταλαβαίνω τον πόνο της αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο» καταλήγει ο Marius Suleap.


Του Στέλιου Στυλιανού από την ιστοσελίδα toThemaonline.com