ΚΥΠΡΟΣ: Τη μέρα νεκροθάφτης… τη νύχτα διαρρήκτης! Ο τρόπος δράσης του 39χρονου

Ο 39χρονος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές της υπόθεσης, φαίνεται να δρούσε τα τελευταία 7 χρόνια και από τις διαρρήξεις που έκανε να έκλεψε περιουσία ύψους 112 χιλιάδων 873 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού Μαρίνο Βασιλείου, ο 39χρονος εργάτης, είχε συλληφθεί πριν από μερικούς μήνες για άλλη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας. Είχε ληφθεί δείγμα DNA και δαχτυλικά αποτυπώματα και έτσι συνδέθηκε επιστημονικά με τις άλλες 28 διαρρήξει, εκ των οποίων οι 15 είχαν διαπραχθεί κατά τις νυχτερινές ώρες.

Πανομοιότυπος τρόπος δράσης που τον… πρόδωσε!

«Παραβίαζε τις εισόδους των κατοικιών σπάζοντας το γυαλί. Με τον τρόπο αυτό τραυματιζόταν με αποτέλεσμα να αφήνει πίσω γενετικό υλικό» ανέφερε στις δηλώσεις του ο κύριος Βασιλείου.

Η κλοπιμαία περιουσία μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί. «Ο ίδιος αρνείται ανάμειξη στις διαρρήξεις και προβάλει κάποιους ισχυρισμούς. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης 8 ημερών», σύμφωνα με τον κύριο Βασιλείου.

Ενώπιον της Αστυνομίας δεν υπάρχει μαρτυρία αν δρούσε με άλλα άτομα. «Είναι μέρος των εξετάσεων αυτό. Να επιθεωρηθούν κλειστά κυκλώματα, να μελετηθούν οι φάκελοι για να διαπιστωθεί εάν ενέχονται και άλλα πρόσωπα στις διαρρήξεις» είπε ο Μαρίνος Βασιλείου που δεν απέρριψε το ενδεχόμενο ο ύποπτος να ενέχεται και σε άλλες υποθέσεις.

Όπως πληροφορούμαστε ο 39χρονος εργάζεται ως νεκροθάφτης σε κοιμητήριο της Λεμεσού.

Πηγή: cyprustimes.com