Kύπρος: Στο έλεος του Θεού τρόφιμος ιδιωτικού γηροκομείου

Του Μιχάλη Αντωνίου

 Τον γύρο του διαδυκτίου κάνουν οι φωτογραφίες, που απεικονίζουν έναν άνθρωπο, να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο σε κακή κατάσταση.

  Το γεγονός γνωστοποίησε, γυναίκα σε σελίδα στο Facebook.

 Όπως αναφέρει η κυρία, επιστρέφοντας στο σπίτι της στην οδό, Μακαρίου, αντίκρυσε έναν άνθρωπο ξαπλωμένο πάνω στο πεζοδρόμιο. Ερωτηθείς, γιατί βρίσκεται στο πεζοδρόμιο, ο άνδρας ο οποίος βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση, απάντησε στην κυρία πως είναι τρόφιμος ειδικού γηροκομείου, στο οποίο δεχόταν κακοποίηση, καθώς τον φόρτωναν με ψυχοτροπικά φάρμακα τα οποία δεν είχε ανάγκη. 

 Ο άνδρας, ζήτησε στην γυναίκα φαγητό και κάπου να μείνει καθώς δεν ήθελε να επιστρέψει στο γηροκομείο.  Η γυναίκα αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, όπου και λίγη ώρα αργότερα μετέφεραν τον άνδρα στο γηροκομείο.  

Θέλωντας να διαπιστώσει κατά πόσον το γηροκομείο θα τον περιέθαλπτε σωστά, ζήτησε να τον δεί, κάτι που η υπεύθυνη βάρδιας της το απαγόρευσε. Η γυναίκα, συνεχίζοντας να έχει τις αμφιβολίες της, παρέμεινε στον χώρο, όπου λίγο αργότερα άκουσε την υπέυθυνη βάρδιας να εξιστομίζει απειλές εναντίον του άνδρα, για το συγκεκριμένο συμβάν.  

Δείτε τις φωτογραφίες: