Κύπρος: Πατέρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους



Την ιστορία μητέρας, η οποία φέρεται να έχει κακοποιηθεί από τον σύζυγό της, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η δημοσιογράφος του Σίγμα, Άννα Μαρία Ευτυχίου, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι».

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την Άννα Μαρία Ευτυχίου, μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών από τη Συρία έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι και ξυλοδαρμού από τον άντρα της.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση η γυναίκα σε ξενοδοχείο και όχι στο «Σπίτι της βίας στην οικογένεια» λόγω έλλειψης χώρου.  

Η δημοσιογράφος Άννα Μαρία Ευτυχίου αναφέρει ότι το περιστατικό βίας σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών της.

Η μητέρα είναι αιτήτρια πολιτικού ασύλου και για την περίπτωσή της, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου, γίνονται από το Γραφείο Ευημερίας όλες οι ενέργειες για ψυχολογική και οικονομική στήριξη.

Εντούτοις, όπως σημειώνει η δημοσιογράφος, τίθεται το ζήτημα της ασφάλειας, αφού οπουδήποτε αλλού εκτός από το «Σπίτι της βίας στην οικογένεια» μπορεί ο θύτης να εντοπίσει το θύμα και να προβεί σε χειρότερες ενέργειες.  

Όσον αφορά στις ενέργειες της Αστυνομίας, όπως σημειώνουν οι ίδιες πληροφορίες, για να αναληφθεί δράση πρέπει να γίνει σχετική καταγγελία, ενώ η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να μην το έχει πράξει.