Κύπρος: Νεκρός ανασύρθηκε ο 21χρονος Παναγιώτης από γκρεμό 190 μέτρων


Άλλη μια τραγωδία, άλλη μια οικογένεια στα μαύρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και λίγο πριν την έλευση του νέου έτους.

Δυστυχώς, σε θανατηφόρο δυστύχημα, εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ στον δρόμο Κανναβιών προς Σπήλια, με θύμα τον 21χρονο Παναγιώτη Παναγιώτου από την Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος Παναγιώτης μαζί με 20χρονο φίλο του, είχαν μεταβεί σε εξοχικό με άλλους φίλους τους στα Καννάβια. Σε κάποια στιγμή αναχώρησαν για να πάνε περίπατο προς την Κυπερούντα.

Η ώρα περνούσε και οι δύο νεαροί δεν ανταποκρίνονταν στις κλήσεις, με αποτέλεσμα οι φίλοι τους να καλέσουν την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετά από περιπολίες, εντόπισαν το όχημα των νεαρών σε γκρεμό βάθος 190 μέτρων.

Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν εκτός του οχήματος και ο 20χρονος όταν εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία ανταποκρινόταν, ενώ ο 21χρονος Παναγιώτης όχι. Αμέσως στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση διάσωσής τους, η οποία ήταν πολύωρη και ακολούθως οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν πως ο 21χρονος Παναγιώτης ήταν νεκρός ενώ η κατάσταση του 20χρονου κρίνεται ως σοβαρή.

 

Οι συνθήκες του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος διερευνώνται από την Αστυνομία.