ΚΥΠΡΟΣ: Μπήκε στο σπίτι γειτόνισσας και έσφαξε τον σκύλο της

Μία σοκαριστική υπόθεση απασχόλησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και αφορούσε στην υπόθεση φόνευσης σκύλου στο σπίτι της ιδιοκτήτριάς του.

 

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», στις 6 Φεβρουαρίου το 2017 στις 11 το βράδυ, 42χρονη μετέβη στην οικία γειτόνισσας της με σκοπό να συζητήσουν σε σχέση με τον σκύλο της, καθότι αυτός είχε δαγκώσει τον 10χρονο γιο της το προηγούμενο βράδυ όπως και άλλες φορές.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο σκύλος εκείνη τη στιγμή γάβγιζε και έτσι η ιδιοκτήτρια τον μετέφερε στην κουζίνα για να μην ενοχλεί, όμως η κατηγορούμενη την ακολούθησε και τότε ανέσυρε μαχαίρι από την τσάντα της ένα κουζινομάχαιρο, με το οποίο μαχαίρωσε δύο φορές τον σκύλο, επιφέροντας του τον θάνατο.

Το μαχαίρι, σύμφωνα με τον «Π», είχε λεπίδα μήκους 32,5 εκατοστά, ενώ στη τσάντα διαπιστώθηκε ότι έφερε και δεύτερο μαχαίρι των ίδιων διαστάσεων.

Το δικαστήριο, παρόλο που αναγνώρισε τη φρικαλεότητα της πράξης της 42χρονης και έκανε λόγο για πρωτοφανή βιαιότητα, δεν μπόρεσε να της επιβάλει ουαστικά τιμωρία λόγω των προσωπικών της συνθηκών. Συγκεκριμένα, έχει δύο ανήλικα παιδιά με αυτισμό, ενώ η ίδια είναι εθισμένη στο αλκοόλ.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα για τα οποία το καλοκαίρι του 2012 είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί για περίπου ένα μήνα στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.