ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 56χρονος-Απειλούσε γείτονα ότι θα τον σφάξει με χασαπομάχαιρο


Απίστευτο περιστατικό χθες το απόγευμα στην Πάφο – Καταζητείται από τις αρχές  56χρονος – Απειλούσε με χασαπομάχαιρο τον γείτονα του – Επειδή ακολουθούσε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο όπως φώναζε

Άλλο ένα περιστατικό που προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη σημειώθηκε στην Πάφο. Συγκεκριμένα 56χρονος φέρεται να απειλούσε γείτονα του ότι θα τον σφάξει… με χασαπομάχαιρο. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 52χρονος στην Αστυνομία, γύρω στις 5 το απόγευμα άκουσε τον γείτονα του να τον βρίζει και να τον απειλεί.

Ο 52χρονος κοίταξε από το παράθυρο και είδε τον ύποπτο να στέκεται σε χωράφι που χωρίζει τα σπίτια τους και να κρατά στα χέρια του μαχαίρι (χασαπομάχαιρο), να φωνάζει και να τον εξυβρίζει.

Ο παραπονούμενος εξήλθε από την οικία του και ρώτησε τον 56χρονο τι του έχει κάνει. Τότε ο τελευταίος του είπε -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- ότι θα τον σφάξει γιατί έτρεχε συνεχώς πίσω την γυναικά του με το αυτοκίνητο και την ενοχλούσε.

Ο 52χρονος άντρας για να αποτρέψει τα χειροτέρα μπήκε στο σπίτι του χωρίς να του απαντήσει ενώ τον μαινόμενο 56χρονος προσπάθησαν να καθησυχάσουν συγγενικά του πρόσωπα. Μετά και την καταγγελία στην Αστυνομία, ο 56χρονος καταζητείται αφού αναζητήθηκε και δεν εντοπίστηκε.

Να σημειώσουμε πως εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της απειλής, δημόσιας εξύβρισης, της οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου