ΚΥΠΡΟΣ: : «Ήμουν 6 μηνών - Οι γονείς μου με πέταξαν από τα σκαλιά και με άφησαν εκεί»



Η ιστορία ζωής του Κύπριου Λευτέρη, προκάλεσε την συγκίνηση του κοινού, αλλά κατάφερε να αφήσει άναυδη και την ίδια την παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία έμεινε με το στόμα ανοικτό μετά την εξομολόγηση του καλεσμένου της.

Πρόκειται για το επεισόδιο της Κυριακής (18/5), στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο Κύπριος Λευτέρης Γεωργίου, ο οποίος αφηγήθηκε την απίστευτα συγκινητική ιστορία της ζωής του, τα όσα βίωσε από πολύ μικρή ηλικία αλλά και τον δυναμισμό που κατάφερε να δείξει έχοντας ως αποτέλεσμα να είναι σήμερα ένας ευσυνείδητος άνθρωπος με πίστη και δύναμη. 

Η ιστορία του Λευτέρη ξεκινάει όταν ήταν μόλις 6μηνών και βρέθηκε πεταμένος στα σκαλιά του σπιτιού του με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και παρέμεινε μέχρι την ανεύρεση ανάδοχης μητέρας η οποία τον υοθέτησε σε ηλικία 2μιση ετών. 

Με το πέρασμα των χρόνων ο Λευτέρης έμαθε πως υπέυθυνοι, για το τότε περιστατικό, ήταν οι ίδιοι του οι γονείς, οι οποίοι τον πέταξαν από τα σκαλιά του σπιτιού τους και τον άφησαν εκεί χωρίς ίχνος μετάνοιας. 

Ο νεαρός Κύπριος περιγράφει μεταξύ άλλων τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την συνάντηση με τηνβιολογική του μητέρα, τον πατέρα που δεν έμαθε ποτέ για το ποιός είναι αλλά και για την ανάγκη να ξεκινήσει να εργάζεται από ηλικία 11 χρονών. 

Παραλήπτης του πακέτου του, ήταν ο κ. Χρίστος, ο προσωπικός του ψυχολόγος, τον οποίο όπως ανέφερε ο ίδιος τον έχει σαν πατέρα ενώ ο λόγος του πακέτου είναι για να του εκφράσει τις ευχαριστίες του.