Φέρεται να πώλησε κοκαΐνη σε υπό κάλυψη αστυνομικούς



Μέχρι και σε δύο υπό κάλυψη αστυνομικούς φέρεται να πώλησε ναρκωτικά ο 27χρονος που κρατείται από την Αστυνομία για υπόθεση ανθρωποκτονίας από δόση ηρωίνης και για υποθέσεις κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών. 
 

Η σύλληψή του έγινε κατορθωτή προχθές μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ και της ΜΜΑΔ στην οικία του στην Ανθούπολη, την οποία μετέτρεψε σε φρούριο. Χθες ο 27χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, εναντίον του διερευνάται υπόθεση ανθρωποκτονίας, πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου (ηρωίνης) και προμήθειάς του. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιπετειώδης επιχείρηση στο σπίτι του 27χρονου και το 2016

 

Η ΥΚΑΝ είχε λάβει πληροφορία στις 21 Φεβρουαρίου ότι σε χωράφι κοντά στο σπίτι του υπόπτου στην Ανθούπολη, υπήρχε ένας 35χρονος εξ Ελλάδος αναίσθητος μέσα σε όχημα. Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο θανών είχε σημάδια χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών και κοντά του βρέθηκαν δύο σύριγγες. Επίσης η ΥΚΑΝ έλαβε νέα πληροφορία ότι ο ύποπτος εξέφρασε σε φιλικά του πρόσωπα ανησυχίες σε σχέση με τον θάνατο του 35χρονου Ελλαδίτη, επειδή υπήρχε μεγάλη πιθανότητα στη σύριγγα που βρέθηκε δίπλα του, να υπήρχαν τα αποτυπώματα ή το DNA του καθότι είναι ο ίδιος που του τα προμήθευσε. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετούσε ναρκωτικά στο τζάκι όταν μπούκαρε η Αστυνομία

 

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, σε δύο περιπτώσεις αστυνομικοί της ΥΚΑΝ που ενεργούσαν υπό κάλυψη αγόρασαν από τον 27χρονο κοκαΐνη για το ποσό των 80 ευρώ τη φορά, με χαρτονομίσματα των 20 ευρώ τα οποία φωτοτυπήθηκαν προηγουμένως. Σε άλλες δύο περιπτώσεις, η ΥΚΑΝ ανέκοψε έξω από την οικία του υπόπτου, οχήματα που έφευγαν από το σπίτι του και οι επιβαίνοντες ανέφεραν ότι αγόρασαν από τον 27χρονο ναρκωτικά. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όσα βρήκε η Αστυνομία στο «φρούριο» στην Ανθούπολη

 

Προχθές σε έφοδο στην οικία του θεάθηκε να καίει σε ξυλόσομπα ναρκωτικά, ενώ από έρευνα εντοπίστηκαν 70 γραμμάρια κοκαΐνης, 68 γρ. κάνναβης, πέντε χειροποίητα τσιγάρα με καπνό και κάνναβη, δέκα χιλιάδες ευρώ και άλλα τεκμήρια. Ανάμεσα στα χαρτονομίσματα που βρέθηκαν, ήταν και αυτά που έδωσαν οι αστυνομικοί για ν’ αγοράσουν ναρκωτικά. Ο ύποπτος δεν συνεργάζεται και τώρα θα γίνει αποκάλυψη των τραπεζικών και τηλεπικοινωνιακών του δεδομένων για μελέτη.